Un nou ambasador american vine – Adrian Zuckerman, altul pleacă – Hans...

Un nou ambasador american vine – Adrian Zuckerman, altul pleacă – Hans Klemm!

0 62

După mai multe luni de blocj și așteptare Adrian Zuckerman, noul ambasador american vine la București.
C onform unui comunicat al Casei Albe, Adrian Zuckerman este un avocat admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.
Anterior, Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.
De asemenea, el a deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board – New York.

Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp. şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.
Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.
Are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în Drept este obţinută la New York Law School (1983). 

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.

Ambasadorul american la București, Hans Klemm, şi-a încheiat mandatul şi a părăsit azi (sâmbătă) România, a anunțat reprezentanța diplomatică a Statelor Unite, pe Facebook.
Mesajul său de rămas bun: „Vă mulţumesc pentru căldura cu care m-aţi primit peste tot în România. Sărbători fericite tuturor!”, potrivit sursei citate.
Zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Hans Klemm, un apărător al SISTEMULUI PARALEL, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de „Mare Cruce”.
Hans Klemm a fost ambasadorul SUA în România din data de 21 septembrie 2015.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.