Un nou album Raoul, promovat la Brasov

Un nou album Raoul, promovat la Brasov

0 75

….”EMOTII”. Acesta este titlul celui mai nou album al lui Raoul(Rares Borlea).
Artistul va sustine o campanie de promovare in mai multe orase din tara, printre care si Brasovul (unde Raoul va concerta in data de 12 iunie, la Magnolia Shopping Center) .
Dupa succesele inregistrate cu albumele “DA-MI MANA TA” si “LANGA MINE”, precum si cu “AS VREA SA-MI DAI INIMA TA” si “FLOARE ALBA”, “FLOARE ALBASTRA”, lansate in dubla calitate de compozitor si textier impreuna cu “MIRABELA DAUER” cantautorul RAOUL, propune pe albumul “EMOTII”, 15 melodii care reflecta imaginea si personalitatea unui romantic incurabil, care isi pune sentimentele pe ritmuri de pline de energie, dar si piese de dragoste sau chiar de petrecere din folclorul ardelenesc, zona de unde este si RAOUL.
”FLORI DE MAI”, primul single de pe acest album a dat startul unui nou succes. Albumul, aflat deja pe piata, are o coperta realizata in conditii grafice deosebite si un sound actual bine definit, marca RAOUL.
Rares Borlea, s-a nascut pe 5 ianuarie 1979, in inima Transilvaniei, la Turda. Talentul sau pentru scena s-a manifestat inca din copilarie: micutul Rares era vedeta scolii unde a invatat. Adolescenta a adus cu sine succesul si consacrarea ca artist: la 16 ani, Raoul avea propria emisiune la postul local de televiviune. Au urmat colaborari cu alte posturi locale de televiziune la Alba Iulia sau Satu Mare, realizate in paralel cu studii de canto si actorie.
Adevaratul succes a venit in Capitala, unde Raoul a lansat, in anul 2004, albumul “DA-MI MANA TA”. Muzica si textele sunt compozitia lui in totalitate, reteta de succes pe care a pastrat-o si la realizarea albumului “LANGA INIMA TA”, iesit pe piata in anul 2006. Neuitandu-si radacinile nicio clipa, Raoul a scos un album de colinde si cantece traditionale de Craciun numit “DESCHIDETI POARTA RAIULUI”, CD care a rasunat in casa multor romani in iarna 2004-2005,si de atunci pe mai departe.
Programul turneului de promovare a albumului Emotii este dupa cum urmeaza:
31 mai- GALATI
1 iunie SUCEAVA, Euroshopping Mall, ora 17.00
6 iunie TIMISOARA , Iulius Mall, ora 18.00
7 iunie CARANSEBES – Euroshopping Mall, ora 18.00
8 iunie SIBIU, Promenada Mall, ora 19.00
11 iunie BUCURESTI, Hotel Marshall, ora 18.00
12 iunie BRASOV – Magnolia Shopping Center, ora 18.00
13 iunie TARGU MURES
14 iunie IASI, Iulius Mall, ora 18.00
15 iunie TORINO, Italia
17 iunie BRAILA
20 iunie CLUJ NAPOCA, Iulius Mall, ora 18.00

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.