Pe stadionul Tineretului s-a disputat astăzi ultimul meci amical al ,,stegarilor”, înaintea startului sezonului oficial al ligii secunde. FC Braşov s-a duelat cu FK Miercurea Ciuc, din liga a treia, echipă pregătită de Robert Ilyeş. Aşa dupăcum era de aşteptat, FC Braşov s-a impus, cu 3-0 (2-0). Au marcat : Puţanu (min. 9), Buga (min. 28) şi Ene (min. 65)

Antrenorii Cosmin Bodea şi Mihai Stere au folosit următoarea formulă de echipă : Căucă (Mutu) – Letan, Hlinca (Poverlovici), Puţanu (Istrofor), David (Perju) – Avram (Burlacu), Moraru, Ianc (Pamfile), Codoban (V. Munteanu) – Mareş (Rusu), Buga (Ene). Nu au jucat, din cauza unei accidentări, Matei, adus în această săptămână, de la Voluntari dar nici H. Popa, accidentat în amicalul cu Tărlungeni. Acesta este, în mare, lotul, cu care FC Braşov va ataca sezonul 2015-2016 al ligii secunde. Săptămâna viitoare, lotul ar putea fi completat cu un portar junior, de la Concordia Chiajna.

La finalul partidei, antrenorul principal al echipei braşovene, Cosmin Bodea, a declarat : ,,A fost ultimul test al nostru, înaintea meciului oficial de la Baia Mare. Am preferat să avem ca parteneră de întrecere o echipă din liga a treia, ca să încercăm să ne facem jocul. De asemenea, am preferat să jucăm la noi, deşi primul meci din campionat îl vom disputa în deplasare. Echipa nu este încă acolo unde dorim noi, pentru că ne lipseşte omogenitatea, iar pregătirea jucătorilor nu este uniformă, pentru că au venit jucători şi în ultima săptămână, aşa cum este, de exemplu, Poverlovici sau Matei, care este accidentat. Mai avem mult de muncă şi sper să compensăm prin dorinţă, pe care astăzi nu am avut-o, pentru că am luat uşor meciul. Sper să avem voinţa necesară, pentru a ne întoarce de la Baia Mare cu o victorie”.

Picture 049 1Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.