Ultima ora: La Brasov, sustinere palida pentru Traian Basescu

Ultima ora: La Brasov, sustinere palida pentru Traian Basescu

0 124


Dupa modelul Pietei Universitatii s-a incercat si la Brasov organizarea unui miting de sustinere pentru domnul Traian Basescu, suspendat joi din functie de catre Parlament cu o majoritate covarsitoare.


Daca la  Bucuresti mobilizarea a fost mai buna ( n-au lipsit SMS-urile si chemarile pe messenger, citez “(4/19/2007 4:15:35 PM): La 18:00 in Piata Universitatii se va organiza un miting pentru sustinerea Presedintelui Basescu. Va invitam sa participati la acest miting si sa va exprimati protestul fata de abuzul parlamentarilor corupti. Transmite acest mesaj mai departe” ), la Brasov prezenta la miting a fost destul de timida.


Aproximativ 70 de persoane, in majoritate tineri si extrem de tineri sustinatori ai lui Traian Basescu au fost prezenti in Piata Sfatului din Brasov pentru a-si sustine idolul.  Cativa dintre participanti au scandat lozinci impotriva Parlamentului si Guvernului si au adresat presedintelui indemnul sa nu demisioneze: “Basescu nu ceda/nu-ti da demisia”.


S-a scandat deasemenea “Noi te-am votat/Ei te-au suspendat.” Uitandu-ma la copiii de 10-11 ani care strigau acest lucru am zambit. Poate ca s-au jucat si ei de-a alegerile, semn ca si copiilor le place politica!


Pe la 7,40 mitingul s-a spart, manifestantii plecand pe strada Republicii cu scandarea de sloganuri pro Basescu si a celebrului “Unica solutie/Inc-o revolutie”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.