UDMR-istii brasoveni si-au reconfirmat seful

UDMR-istii brasoveni si-au reconfirmat seful

0 144

Sfarsitul saptamanii trecute a fost cu destule emotii pentru liberii locali ai UDMR. Mai exact, sambata, a avut loc, la Centrului Cultural „Reduta“, Conferinta Reprezentantilor Judeteni ai UDMR.
Evenimentul a avut ca principal scop analizarea activitatii din ultimii patru ani a organizatiei UDMR Brasov, dar si o analiza pertinenta a rezultatelor obtinute de organizatia judeteana a UDMR la alegerile parlamentare si europarlamentare.
Un alt motiv pentru care s-au intalnit udemeristii brasoveni a fost adoptarea programului de activitate pentru perioada urmatoare si alegerea unei noi conduceri.
Astfel, Kovacs Attila, a fost reconfirmat in functia de presedinte al organizatiei judetene a UDMR. Vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov a primit 173 din cele 177 de voturi exprimate de delegatii la conferinta.
„Pentru urmatorii patru ani imi propun sa mentin UDMR Brasov la nivelul la care se situeaza acum, cind am obtinut cele mai bune rezultate din istoria Uniunii, la alegerile pentru Parlamentul European. Avem mult de munca, trebuie sa reusim sa mobilizam electoratul nostru de fiecare data cind vor fi organizate alegeri”, a declarat dupa eveniment, reprezentantilor presei brasovene, Kovacs Attila.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.