UDMR despre locatarul de la Cotroceni: „Nu arată ca un președinte echidistant,...

UDMR despre locatarul de la Cotroceni: „Nu arată ca un președinte echidistant, ci ca un robot care împrăștie ură”!

1 94

România nu are în momentul de față un Executiv și un președinte care să gestioneze criza sanitară și economică.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, îl acuză pe Klaus Iohannis că nu arată ca un președinte echidistant, ci ca un robot care împrăștie ură în societate.
Kelemen Hunor a declarat, joi, pentru Mediafax, că România nu are în momentul de față un Executiv și un președinte care să gestioneze criza sanitară și economică.
„Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen.
Liderul UDMR, fără să folosească cuvîntul „prost”, a precizat că a citit „așa-zisa declarație a așa-zisului președinte” și a constatat că acesta are idei extrem de puține și extrem de fixe.
„De fiecare dată aflăm de la președinte că guvernul său este extraordinar, dar constatăm că, din martie până azi, atât președintele, cât și Guvernul caută vinovați și responsabili. Nu are nici curajul și nici capacitatea de a asuma responsabilitatea guvernării”, a mai spus Kelemen.

Acesta susține că nu este surprins de declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la Opoziție și la UDMR.
„Parcă noi umblăm în geantă și în buzunar cu viruși și încercăm să găsim oameni ca să-i infectăm. Iar președintele, singur, în liniște, undeva ascuns, se luptă cu Opoziția parlamentară. Nu pot să îl înțeleg. Să dai vina după 5-6 luni de guvernare pe Opoziție, să nu ai altă idee decât autonomia Ținutului Secuiesc, arată că nu este capabil să gestioneze un dosar din temele importante ale României”, a conchis Kelemen Hunor.
Reacția udemeristului vine după ce Iohannis a acuzat, joi, PSD că a tergiversat intrarea în vigoare a noii legi referitoare la carantină şi izolare.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.