Turneul international de judo de la Sibiu

Turneul international de judo de la Sibiu

0 89

Chiar daca a inregistrat cel mai mic succes din ultimii 20 de ani de cand participam la competitiile olimpice, Romania a reusit sa obtina cateva medalii total neasteptate. Una dintre acestea este cea a Alinei Dumitru, judoka noastra care s-a intors victorioasa de la Beijing purtand cea mai ravnita medalie: cea de aur.
Sub aceste auspicii favorabile judo-ului romanesc, in acest week-end va avea loc cea de-a 16-a editie a Turneului International de Judo Cupa Temerarul pentru cadeti si juniori, atat masculin, cat si feminin
Turneul este organizat de Clubul Sportiv Temerarul in parteneriat cu Consiliul Local Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
In competitie s-au inscris 200 de participanti care fac parte din cluburi din Israel, Republica Moldova, Serbia, Italia si Romania. Locatia competitiei va fi Sala Armatei din strada Stefan cel Mare (apartinand Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”). Sambata, 30 august competitia se va desfasura intre orele 10 si 17 iar duminica, 31 august intre orele 10 si 13.
In cadrul competitiei individuale intre participanti, primii trei clasati vor fi premiati cu medalii si cupe. Punctele adunate de participanti se vor insuma pe cluburile din care fac parte si vor fi premiate cluburile cu cele mai bune rezultate. Organizatorii vor oferi tuturor participantilor tricouri personalizate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.