Trei fotbaliști de top sfidează pandemia și se pregătesc afară

Trei fotbaliști de top sfidează pandemia și se pregătesc afară

0 96

LPF și FRF au decis ca în România să nu mai aibă loc niciun meci, după ce țara noastră a fost afectată de pandemia de COVID-19. Cu toate acestea, trei jucători de la FCSB sfidează pandemia, n-au luat pauză nici în această situație dificilă. Cei trei jucători de la FCSB au făcut antrenamente tari, cu toate că acest lucru poate fi periculos.

Patronul echipei, Gigi Becali, a dezvăluit că trei jucători de la FCSB se duc la bază sportivă din Berceni pentru a se mențină în formă. ”Știu că doi-trei jucători se mai duc pe la bază, pentru a se antrena la sala de forță. Am vorbit cu ei și le-am spus că pot alerga și pe teren dacă vor, pentru că sunt puțini și pot păstra distanța”, a dezvăluit Gigi Becali la Pro X.

După cum precizează prosport.ro, cei trei sunt Florin Tănase, Ionuț Vînă și Adi Popa. Ei au mers zilnic la baza sportivă a FCSB-ului din Berceni, pentru a se menține în formă, în vederea reluării campionatului. Cei trei au considerat că se pot pregăti mai bine cu o aparatură profesionistă decât acasă, acolo unde erau nevoiți să improvizeze.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.