Trei bolnavi …. frumosi

Trei bolnavi …. frumosi

0 612
Ca si cum ancheta despre decesul Ioanei Caloian n-ar fi fost de ajuns, alte ciudatenii ies la iveala in activitatea Stationarului Tractorul. Jurnalistii postati ieri in fata unitatii spitalicesti au putut vedea cum se face transportul bolnavilor intre diversele sectii.
O Dacie break rablagita din dotarea spitalului tocmai aducea cativa pacienti. Pe targa montata in spatele masinii, pe care ar fi trebuit transportat un singur pacient, erau inghesuiti doi bolnavi, un barbat si o femeie. De pe locul din dreapta soferului a mai coborat o doamna in halat, care pare o asistenta sau infirmiera, iar o alta pacienta s-a dat jos din scaunul improvizat langa targa.
Conducerea medicala a spitalului stie ca masinile din dotare sunt niste rable si pretinde ca unitatea deruleaza proceduri de achizitii a unui autovehicul nou. Dr. Daniela Neculoiu stie si ca numarul maxim de bolnavi care pot fi transportati cu Daciile invechite ale spitalului este 3, si nu are nicio explicatie pentru faptul ca soferul adusese ieri la spital, probabil intr-o cursa obisnuita, doi pacienti pe targa. Directorul Neculoiu a promis o ancheta care sa lamureasca si aceasta deficienta crunta din activitatea spitalului.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.