Transfer UDMR-ist la Comunicatii

Transfer UDMR-ist la Comunicatii

0 61

?


UDMR l-a propus tot joi pe Winkler pentru aceasta functie. Nominalizarea a intervenit pe fondul suspendarii din functie a lui Zsolt Nagy, care este, in continuare, urmarit penal.


Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu i-a transmis, joi, presedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Iuliu Winkler in functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a anuntat Biroul de presa al Guvernului.
Presedintele UDMR, Marko Bela, declarase de marti, pentru ROMPRES, ca Iuliu Winkler este luat in considerare ca posibil succesor al lui Nagy Zsolt, insa decizia finala nu va fi anuntata decat dupa data la care expira perioada de suspendare a actualului ministru.


„Am facut aceasta propunere domnului prim-ministru… Iuliu Winkler are nu numai pregatirea politica, ci si specializarea necesara in domeniu, aceea de inginer in telecomunicatii’, a declarat presedintele UDMR, Marko Bela.


Iuliu Winkler, fost ministru delegat pentru comert, a subliniat ca aceasta nominalizare il onoreaza si si-a exprimat certitudinea ca exista o legatura clara cu activitatea pe care a desfasurat-o.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.