Traian Basescu: imi doresc sa se adevereasca Programul de guvernare al USL

Traian Basescu: imi doresc sa se adevereasca Programul de guvernare al USL

0 96
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Covasna, ca pentru 2013 si-ar dori sa se adevereasca programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru romani", si stabilitate politica. Seful statului aflat in statiunea Covasna, intrebat de jurnalistii prezenti ce mesaj le transmite romanilor, a spus: "Ce l-am transmis intotdeauna: sa fie un an mai bun 2013 decat 2012". Intrebat ce si-ar dori pentru el, seful statului a spus ca si-ar dori multe, dar, spre exemplu, isi doreste sa se indeplineasca programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru romani".
"Multe mi-as dori, dar, spre exemplu, imi doresc sa se adevereasca Programul de guvernare al USL. Ati vazut ce program, cu multe beneficii pentru romani, si mi-as dori mult ca acel Program sa se indeplineasca. Mi-as dori sa fie stabilitate politica si asta e…", a adaugat presedintele.
 
Intrebat de jurnalisti daca anul 2012 a fost unul greu, Traian Basescu a spus ca "nu a fost atat de greu precum pare, ci a fost unul aventuros politic" si le-a cerut sa nu insiste pe probleme legate de politica ori justitie pentru ca este in vacanta si vrea sa se relaxeze.
Traian Basescu si sotia acestuia au ajuns, duminica, la Covasna cu un elicopter care a aterizat in curtea vilei de protocol unde seful statului este cazat de fiecare data cand vine in aceasta statiune.
Seful statului va ramane la Covasna pana in 2 ianuarie. El a spus ca va petrece Revelionul la un hotel din statiune, alaturi de sotia sa si de cele doua fiice.
 
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.