Ialomiţeanu: Primăria greşeşte în ceea ce priveste instituţiile de cultură!

Ialomiţeanu: Primăria greşeşte în ceea ce priveste instituţiile de cultură!

2 70


Fostul ministru de finanţe, candidatul independent Gheorghe Ialomiţeanu spune că ,,instituţiile de cultură din Municipiul Braşov au şanse minime de subzistenţă datorita politicii greşite a actualei conduceri a Primăriei Municipiului Brasov. Teatrul „Sica Alexandrescu” la fel ca şi celelalte institutii de cultură din Municipiul Braşov sunt într-o situaţie critică deoarece prin bugetele alocate de Primăria Municipiului Braşov aceste instituţii vor putea doar să supravieţuiască şi nicidecum să producă acte artistice de valoare.
Aceste măsuri lovesc în egală măsură atât în locuitorii Braşovului cât si in artistii de la aceste institutii deoarece sunt in imposibilitatea de a se exprima la justa lor valoare.
Conducerea Primăriei Braşov se laudă cu o investiţie în cultură de 10 milioane lei pentru reabilitarea cladirii de pe strada M. Weisse, nr 22, care potrivit autorizaţiei de constructii este destinată pentru birouri si alimentaţie publică.
M-aş bucura ca în şedinţa Consiliului Local Braşov să se aloce un buget mai mare pentru instituţiile de cultură ca formă de respect pentru braşoveni şi artiştii de la aceste instituţii”.
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. S-a intors lumea pe dos. Ialomiteanu fan cultura? Ce dracu, e cinev sa nu stie ce tampenii a facut braneanul cat a fost ministru. Brasovenii nu vor alee niciodata un branean primar.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.