Tot se va ajunge la… bile – PSD a anunțat Moțiunea de...

Tot se va ajunge la… bile – PSD a anunțat Moțiunea de Cenzură

0 42

Marcel Ciolacu a anunțat Moțiunea de Cenzură printr-un limbaj necaracteristic de vehement
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cel gratulat de noi cei de la InfoBrașov cu apelativul de ,,Zăbavnicul,, (Cunctator- in latină n.n.), a avut azi-dimineață o ieșire dură de o vehemență care nu-i este caracteristică.
,,Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!
Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.
Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri.,, a postat Ciolacu pe facebook anunțând războiul total cu PNL și Soluția Finală pentru guvernul Cîțu.
,,Superman pleacă acasă!” asigură președintele PSD. Rămâne de văzut dacă nu va mai zăbovi totuși asupra deciziei de a depune moțiunea, măcar și pentru a-și conserva porecla.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.