Tot mai multi turisti romani aleg croazierele

Tot mai multi turisti romani aleg croazierele

0 61

In acest an, datorita tarifelor devenite foarte accesibile pe fondul recesiunii, numarul romanilor care au ales sa plece intr-o croaziera a crescut fata de anii precedenti. Chiar daca anul acesta valoarea pietei locale a croazierelor se va dubla, aceasta crestere nu este una reala, ci datorata tarifelor scazute temporar de operatorii internationali, pe perioada recesiunii.
Ioan Basea, director al agentiei croaziere.net din Cluj-Napoca, apreciaza ca tarifele croazierelor vor reveni in anii urmatori la preturile dinaintea declansarii crizei economice, iar croazierele vor fi oarecum prohibitive pentru turistul roman, cu venituri mici spre medii, fata de anul acesta, cand au navigat persoane din toate categoriile sociale.
Companiile de croaziere au scazut tarifele cu 10-15% fata de anii anteriori, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care distribuie si promoveaza produsele companiilor Emirates Airlines, SAS Scandinavian Airlines, Cyprus Airways, Royal Caribbean, Celebrity Cruises si Azamara catre agentiile din Romania.
Demetriade apreciaza ca numarul romanilor care au calatorit in croaziere anul acesta se ridica la aproximativ 5.000, in crestere cu 20% fata de anul trecut.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.