Tinerii liberali s-au tâmpit complet sau s-au ticăloșit complet

Tinerii liberali s-au tâmpit complet sau s-au ticăloșit complet

0 42

Nici nu trecu în uitare gogoașa demagogică a liberalei Marei Mareș de a-i voluntariza pe 500 de tineri liberali la DSP-uri  ca să discute cu populația în nevoie de sfaturi covidice, studenți sau nu, că veni una și mai pestilențioasă pe linie de partid. Acu, președintuța tuturor tinerilor partidului i-a pus nici mai mult nici mai puțin să doneze… sânge!!!
A mobilizat 650 de tineri din toată țara să doneze sânge pe linie tot de partid. Și nu orice sânge ci sânge curat electoral.
Că, vezi Doamne, spitalele au nevoie de sânge iar liberalii și-au dat seama de asta în ultima săptămână de campanie electorală. Și, ce și-au zis, ia să vadă prostimea cum ne vărsăm noi sângele pentru popor!
,,Contribuim în acest fel cu sângele de care este atâta nevoie în spitale, (dar care-i al lor, electoral se înțelege n.n.), dar și cu exemplul personal care sperăm să fie urmat de cât mai mulți tineri (că liberalii termină cu prosteala asta sâmbătă, după aceea să mai doneze și alții. n.n.)…
Noi l-am făcut astăzi (gestul n.n.) în toată România, într-o acțiune de donare în masă a peste 650 tineri liberali ( donarea sîngelui nu a tinerilor liberali agramato! n.n.)”
declamă prințesa făgărășeană a cartofilor Mara Mareș pentru Știri pe Surse.
Disperarea liberalilor că ar putea să nu atingă 30% este evidentă din moment ce se pretează la demagogii înfiorătoare cum nu a mai făcut niciun partid în România după 1990, nici măcar ciuma roșie pesedistă.
Ei o țineau langa cu altceva, cu implicarea tinerilor în dezvoltarea micilor afaceri, ceea ce au și făcut, au învârtit marile afaceri!
Dar să donezi sânge electoral, este cea mai sulfuroasă și revoltătoare demagogie postdecembristă. Sugestia noastră, cât mai sunt cinci zile electorale, să doneze repede pe linie de partid și niște organe, dintr-acelea de care se pot dispensa, de exemplu rinichiul sau chiar creierul, care oricum nu le folosește la nimic.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.