Tiesto la Bucuresti de ziua nationala a Romaniei!

Tiesto la Bucuresti de ziua nationala a Romaniei!

0 103

The Mission il aduce pe Tiesto la Bucuresti de ziua nationala a Romaniei!
Concertul sustinut la Bucuresti, la Sala polivalenta de la orele 22, pe 1 decembrie face parte din turneul de promovare a noului album „Elements of Life”, lansat de artist in cursul lunii aprilie a acestui an! Cu siguranta, „Elements of Life” este albumul asteptat indelung de fanii genului, reusind sa imbine cu usurinta elemente din muzica electronica trance, progressive si rock.


Pretul biletelor este de 70 RON la intrare in seara evenimentului.
Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!


Tiesto, alias Tijs Verwest, si-a inceput cariera in 1985. Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani. Combinatia unica de Progressive Trance mixat cu putin House incanta cu siguranta urechea oricarui ascultator. Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spateleplatanelor!In mai 2006 Tiesto a devenit ambasador al organizatiei neguvernamentale Dance4Life ce lupta impotriva SIDA. Tinta acestei organizatii este aceea de a informa un public cat mai larg, de a explica acestui public consecintele virusului imuno-deficitar si de promova masurile de protejare impotriva virusului. Tiesto a realizat imnul anti-SIDA intitulat Dance4life impreuna cu Maxi Jazz, unul dintre componentii trupei Faithless.


Albumul „Elements Of Life” a primit din partea Casei de discuri Roton, discul de aur pentru vanzarea a peste 5.000 de unitati. Sunt sanse foarte mari ca in curand albumul lui Tiesto sa primeasca discul de platina pentru 10.000 de unitati vandute.


Cel mai nou single Tiesto este un featuring cu BT, se numeste Break My Fall si e pe albumul premiat in Romania cu discul de aur. In deschiderea show-ului Tiesto din Bucuresti va canta Jes. Special pentru concertul din 1 decembrie va fi lansata o editie speciala a albumului „Elements Of Life” care se va putea cumpara si de la Sala Polivalenta.COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.