Țibrea ANAF, săgeata Gelu, dreptul la replică, coronavirusul și continuarea dreptului! La...

Țibrea ANAF, săgeata Gelu, dreptul la replică, coronavirusul și continuarea dreptului! La replică!

1 177

În urma articolului ANAF Brașov ar putea intra în carantinină pe motiv de Țibre-Coronavirus”. Vedeți schema! Dl Dumitru Gelu – patron subsidiar al Teess -scrie cu cuvintele sale pe yahoo mail în data apr. 4, 2020

,,Sunt Dumitru Gelu cel de care scrie acest ziarist neprofesionist .Este o mare minciuna , nici măcar in aceste vremuri uni Ziariști nu pot spune adevarul. Mare păcat pentru ca nu poți sa mai crezi nimic ce se spune in presa.
Eu nu m-am întîlnit cu nici unul menționat de acest ziarist din vara anului trecut cred, iar cu d-na Tibre de la începutul luni Februarie. Stimat mincinos. (pentru ca nu te pot numi ziarist) , de unde ai născocit toate aceste minciuni, ce vrei sa demonstrezi . O sa încerc să-ți cer sa răspunzi pentru aceste minciuni”.
Din text am înțeles că ne vom întâllni pe sfânta cale a justiției. Perfect.
Din text am mai înțeles că sunt ,,neprofesionist”, ,,mincinos”, ,,născocitor” – fain cuvânt – și alte alea. Eu de fapt susțineam o idee cu duhoare ilegală: aceea că domniile voastre promovează… coronavirusul! Miliardari de mucava!
Vedeți nuanța pentru că spune nea Gelu : ,,nu m-am întîlnit cu nici unul menționat de acest ziarist din vara anului trecut cred. Cred dar nu sunt convins”.

Dar ce bre, te-i întâlnit cu Isus și nu știai? Sau cu șeful ANAF și-ai confundat numele ANAF cu imaculata idee? Întreb nu dau cu deontologia atârniciului din banii publici. Întreb. Căci, unde se nasc… banii imaculați din transferuri dubioase.

Cum adica stimate domn, ,,Cred dar nu sunt convins”.
Te-ai rupt de la ceva și nu mai mai ții minte circuitul banilor dar și a coronavirusului în bănci&natură?
Iar întreb, iar întrebarea este o metodă de cunoaștere definită de Socrate. Sau nici așa nu este bine?
Coregional al meu de pe Pământ, Gelu dar și disprețuitorul pseudo-moral mă definești ca și ,,Stimat mincinos”.
Eh, decența nesimțirii! Dar…
Pentru a nu ieși din această pradigmă, stimabile, onorabile vorba lui Caragiale – nu sunt chiar convins, Caragiale nu face face parte din grupul vostru de interese mercantil-agresive – te rog să-mi răspunzi practic la o întrebare.

Doar o întrebare: dacă autoritățile au o anchetă pe acest caz epidemilogică ce rezultat au în raport cu dumneavoastră și dacă există probabilitatea ca stimate domn să mai infestați pe cineva? Atât.
Să nu fie rău ca să fie bine, vorba lui Hagi!
Nu insist.

PS
De povești de astea cu ,,Anonim!” sunt doar trist… și plictisit de lașitate. Am colecționat zecii de mii poate sute de mii de înjurături și invective de-a lungului timpului… Concluzie doar un potpuriu de inepții. Ești tare? Spune asumat sau taci!
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.