Televiziuni noi in ograda INTACT

Televiziuni noi in ograda INTACT

0 75

Desi si-a pregatit iesirea de pe scena politica, se pare ca Dan Voiculescu este forte activ pe piata media. Trustul INTACT, condus de fiica politicianului, se va imbogati, incepand cu anul acesta, cu doua televiziuni noi-noute, in 2009 fiind preconizata aparitia unui alt nou post.


??????????? Arenna TV, televiziune cu profil sportiv, Top TV, televiziune cu profil muzical, si Business TV, televiziune cu profil economic, sunt cele trei noi posturi de televiziune. Se pare ca in aceste televiziuni trustul Intact va investi 30 milioane de euro. Arenna TV va fi condusa de Cristi Cretu, actualul director al Departamentului Sport din Antena 1 si Antena 3, in timp ce directorul Business TV va fi Gabriela Vranceanu Firea.


??????????? ?Avem in plan investitii de 100 milioane de euro in 2008, cu un obiectiv bine definit: Trustul de Presa Numarul 1 in Romania”, a declarat Camelia Voiculescu, presedintele Intact.


??????????? Cu o astfel de armata media in spate este greu de crezut ca Dan „Felix” Voiculescu va rezista tentatiei de a mai candita la vreo functie importanta in stat, in cel mai?rau caz se va alia pe ultima suta de metri cu una dintre formatiunile politice bine cotate. Decat dusman, mai bine ai aliat o persoana cu?o asa?influenta in media.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.