Tarlungeni mon amour ( 3 )

Tarlungeni mon amour ( 3 )

0 106

Azi despre Tiberius Raymond Duluman.

Propunerea USR PLUS ca și consilier, Tibi Duluman după cum este mai cunoscut este un personaj atipic, pentru care normalitatea este un cuvânt străin. Debutul lui în așazisa politică coincide oarecum cu debutul altui personaj interesant, Erwin Albu, actuala propunere la Primăria Codlea din partea PNL, actual viceprimar.
Tibi Duluman se face remarcat în timpul protestelor Roșia Montana din toamna anului 2013, unde duminică de duminică împreună cu soția sa participă, devenind un cunoscut al jandarmeriei, dat fiind faptul că avea obiceiul fie să treacă foarte ușor peste ceea ce era trecut în autorizația de protest, sau chiar să organizeze proteste neautorizate. A primit chiar și câteva amenzi pentru tulburarea liniști publice, dar cel mai concludent caz e acela în care a pus pe mașina proprietate personală un sicriu pe care erau scrise mesaje la adresa guvernului de atunci, mașină care stătea parcată așa în diferite zone din Brașov.
Un an mai târziu, în preajma alegerilor pentru președinția României, acesta apare în câteva filmări ca provocând un scandal monstruos alături de bunul său prieten Erwin Albu în Piața Sfatului din Brașov, ei dorind să vorbească chipurile pașnic cu D.l Călin Popescu Tăriceanu. Atunci, Tibi Duluman a fost ridicat de pe stradă de către Jandarmeria Română și dus la Secția 1 de Poliție unde a fost și amendat. 

În 2015 organizează un protest contra despăduririlor abuzive, unde primește și o amendă în sumă de 5000 ron.
Înainte de protest acesta a mers în fața comisiei de autorizare/ avizare a adunărilor publice, unde conform propriei declarații i se adresează diferite expresii nepotrivite, ca de exemplu să se caute la cap. Acesta era deja cunoscut ca un om exploziv, cu probleme de autocontrol.
Apare chiar și într-o emisiune TV. Dacă aveți timp, urmăriți răspunsurile date de către acesta în cadrul emisiuni, pentru a vă face o părere proprie. https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=O34lhvE1g4g

Când partidul USR a luat ființă, Tibi Duluman a fost unul dintre primii care au îmbrățișat doctrina acestuia, care în mare parte este cunoscută, ea fiind o altfel de politică, mai implicată, mai aprope de cetățeni, lucruri lăudabile aș spune, dar care primesc o interpretare într-o notă personală pe acest personaj. El înțelege implicarea politică prin sabotarea serviciului de secretariat al primăriei prin diferite cereri, prin diferite încercări de dezinformare pe facebook sau prin discuții cu alți membri ai USR, dorind în unele cazuri să organizeze și mișcări de stradă.

 Acum Tibi Duluman dorește să pătrundă chiar în primărie, să fie consilier, primind astfel o mai mare putere pentru a-și duce planurile la capăt. Planuri pe care numai mintea lui le cunoaște, el dovedindu-ne nouă faptul că are o precaritate anume în a se exprima, precum și probleme destul de grave în a se controla. A dat dovadă nici mai mult , nici mai puțin că este un scandalagiu.
Eu, personal, nu am nici o încredere în acest personaj, cum nu am încredere nici în primarul Beșchea, având în vedere ce lucruri a făcut pentru comună. M-am săturat de scandal, m-am săturat de oameni care aduc cu ei semne de întrebare.
Trebuie să votăm oameni normali la cap, care au capacitatea de a dezvolta comuna noastră, și care să curețe primăria de elementele lipsite de moralitate.

I.Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.