Sudul litoralului gata de o mini vacanta

Sudul litoralului gata de o mini vacanta

0 159

Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, s-a aratat multumit de modul in care se gasesc statiunile din sudul litoralului cu numai o saptamana inainte de minivacanta de 1 Mai.
El a facut, vineri, o vizita in statiunile din sudul litoralului pentru a vedea stadiul pregatirilor si daca agentii economici vor fi gata sa-si primeasca turistii in conditii optime de 1 Mai.
Tusac a precizat ca agentii economici au raspuns pozitiv dorintei Primariei de infrumusetare a statiunilor din sudul litoralului, iar lucrarile sunt aproape de finalizare.
„Sunt pregatiti cam in proportie de 90 la suta. Sunt unele unitati parasite, proprietarii nu au mai trecut de ani de zile pe aici, le-am trimis avertismente sa infrumuseteze unitatile, iar in caz contrar vom trece la amenzi. Am plantat 11.000 de trandafiri in toate statiunile, am curatat spatiul verde de buruieni si scaieti, iar copacii au fost toaletati”, a explicat primarul municipiului Mangalia.
El sustine ca peste 60 la suta din spatiile de cazare din sudul litoralului vor fi deschise de 1 Mai, iar edilul asteapta ca un numar cat mai mare de tineri sa-si petreaca aici minivacanta de peste o saptamana. In acest sens, a pregatit mai multe concerte chiar in statiunea Neptun.
„Aici va fi cea mai mare discoteca in aer liber din Romania, tot Neptunul va fi practic un club in aer liber, cu intrare gratuita, unde vor mixa DJ-ei din strainatate si din tara”, a declarat Tusac.
Printre cei care vor canta de 1 Mai la Neptun se vor afla DJ Project, DJ Rino, Nick Kamarera si Chicanne.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.