Studentii din MEMO traiesc in comunism

Studentii din MEMO traiesc in comunism

0 94

Cel putin asa considera ei. Suparati de faptul ca au fost lasati in bezna, dar si fara caldura si fara apa calda, majoritatea studentilor din Complexul Memorandum au facut un protest ad-hoc.


??????????? Problema a pornit de la o avarie la reteaua Electrica care s-a produs in seara de miercuri, la ora 19. Desi au facut numeroase reclamatii, studentii au beneficiat doar de vreo 5 minute de curent in rest pana la ora 22, complexul a fost cufundat in bezna. Si, ca sa arate ca sunt uniti impotriva nedreptatilor, aproape toti studentii au iesit in fata caminelor unde au facut galagie folosindu-se e arsenalul din dotare: oale, cratite, linguri, iar cei cu plamani mai puternici au fluierat intr-una. S-au strigat lozinci originale:? „Jos comunistii!”, „Vrem curent!”, „Vrem studenti in Parlament/Poate-asa ne dati curent!”, dar parca in van, deoarece curentul tot nu venea.


??????????? Totusi, protestul a dat roade si, in jur de ora 23, curentul a revenit. Protestatarii s-au risipit care mai de care mai suparati si vociferand, gandindu-se la faptul ca in iarna care vine vor mai avea astfel de probleme si facand planuri de „lupta” impotriva sistemului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.