Stressiune Show pentru studentii brasoveni

Stressiune Show pentru studentii brasoveni

0 97

Studentii din intreaga tara au emotii pentru ca a inceput cea mai „temuta” perioada a anului universitar, verificarea cunostintelor acumulate in cele cateva luni ale semestrului.
Emotiile sunt coplesitoare, iar, in unele cazuri, stresul poate capata note paroxistice.
De aceea, este important sa stii sa te autostapanesti, dar si sa gasesti metode de a-ti relaxa nervii intinsi la maximum in aceste saptamani.
Studentii brasoveni au gasit metoda ideala de a se deconecta si a prinde puteri prin cate ore de distractie „studentina”.
„Stressiune Show” inseamna evenimente organizate de si pentru studentii brasoveni care vor sa se descarce de energia negativa a examenelor din sesiune.
”Credem in puterea purificatoare a zambetului” este motto-ul acestul spectacol si de aceea sunteti invitati vineri, 29 ianuarie , orele 18 la Centrul Cultural “Reduta”.
Spectacolul este organizat de Asociatia “Future Leaders” Brasov in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta si cu sprijinul Universitatii Transilvania Brasov, spectacolul va ingloba cele mai bune momente de satira si umor ale trupei studentesti “Bacteria H”, momente premiate pe scenele celor mai cunoscute festivaluri de gen din tara.
A II-a editie “Stressiune Show” un karaoke party cu intrarea libera, incepe joi, 28 ianuarie, ora 18 in cantina Memo (parter).
Eveniment organizat de ASUT si Casa de Cultura a Studentilor Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.