Steaua nu va castiga la masa verde

Steaua nu va castiga la masa verde

0 94

Intentia Stelei de a castiga la masa verde derbiul cu Dinamo va ramane doar la stadiul de vis. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anuntat, marti ca aceasta varianta nu va fi luata in calcul, deoarece tortele introduse de jucatori nu au afectat desfasurarea meciului.

„Nu stim unde sa incadram ceea ce s-a intamplat luni la meci trebuie sa cautam in regulamente. Nu se pune problema pierderii meciului cu 3-0. Ce s-a intamplat pe teren? S-a aruncat o fumigena si din partea Stelei, dar si din partea lui Dinamo. Fiecare conducator e normal sa fie subiectiv, sa tina cu echipa lui, dar nu exista nici un dubiu. Meciul nu a fost intrerupt, nu au fost incidente, deci nu putem vorbi de un rezultat la masa verde”, a spus Dragomir la gsptv.

In schimb, Dragomir a cerut masuri draconice impotriva fanilor care au atacat masina lui Gigi Becali, catalogand-o drept o tentativa de crima.

„Politia, Jandarmeria si Procuratora trebuie sa dea exemple, asa cum s-a facut in Anglia, adica inchisoare de la 6 ani in sus. Conducatorii galeriei lui Dinamo sunt niste huligani care trebuie arestati. Ce s-a intamplat cu Gigi Becali poate fi incadrat la tentativa de crima! In momentul in care dai cu o caramida in geamul unei masini, poti sa omori acea persoana”, a explicat Dragomir.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.