Statele Unite, Rusia și China au împiedicat Noua Ordine Mondială

Statele Unite, Rusia și China au împiedicat Noua Ordine Mondială

0 61


Alarma lui Soros și profeția lui Q: Statele Unite, Rusia și China au împiedicat Noua Ordine Mondială
În ultimul său editorial publicat într-una dintre revistele sale preferate, Project Syndicate, una dintre mass-media preferate ale puterilor globale, George Soros a tras o adevărată „alarma”.
Potrivit finanțatorului de origini maghiare și ashkenazi, cunoscut deja în Italia pentru notoriul său atac speculativ asupra lirei din 1992, Rusia și China pun în pericol civilizația așa cum o știm noi.
Așa-zisa civilizație despre care vorbește Soros este de fapt nimeni alta decât ordinea globalistă liberală care s-a născut la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.
Este ordinea conform căreia Occidentul liberal sub masca blocului euro-atlantic este pilonul economic, militar și geopolitic al așa-numitei Noi Ordini Mondiale.
Gândirea globalistă avea deja în vedere o ierarhie destul de precisă în distribuirea puterii la acea vreme.
Această gândire a vizat și vizează construirea unui fel de republică universală în care într-o zi statele națiune să nu mai existe.

Filosofia globalistă este negarea suveranității și independenței națiunilor.
Este o filozofie autoritara mult mai periculoasa si mai autoritara decat totalitarismele din secolul trecut, deoarece ameninta pacea si prosperitatea fiecarui popor care locuieste pe planeta.
Occidentul liberal împreună cu instituțiile sale esențiale, printre care se numără, ca să numim doar câteva, UE, NATO și FMI, au fost, fără îndoială, forța motrice din spatele acestui plan.
La rândul său, după prăbușirea Zidului Berlinului, la participarea acestei viziuni s-a adăugat dictatura comunistă chineză, care a fost motorul globalizării economice.

Pactul dintre China comunistă și Occidentul liberal
Ceea ce poate surprinde pe mulți cititori este doar atât. Soros a fost omul care a lăudat ieri China până la punctul de a o numi „un guvern mai funcțional decât cel al Statelor Unite”, în timp ce astăzi o numește deschis „amenințare”.
Pentru a înțelege motivele acestui divorț dintre finanțele anglo-saxone și China, este necesar mai întâi să ne întoarcem la cauza a ceea ce a dat naștere ascensiunii amețitoare a Chinei în anii precedenți.
Puterea Chinei comuniste nu vine de nicăieri și poate fi explicată doar cu sprijinul și sprijinul primit de la elita finanțelor mondiale.

Filosofia economică a acestor cercuri financiare nu este alta decât cea a neoliberalismului. În neoliberalism, adevărații maeștri ai economiei și finanțelor sunt o mână de oligarhi și bancheri care acumulează în mâinile lor o putere atât de enormă și dominantă, încât îi plasează deasupra statelor naționale.
Când nu există niciun actor, în acest caz statul, care guvernează și participă la procesele economice, creează un vid, iar oligarhii și corporațiile lor umplu acest vid de putere.
Puterea este transferată toată în mâinile unor persoane private. Ele sunt statul real, întrucât cel formal a devenit un simulacru juridic lipsit de puteri efective.
Pentru a face o idee despre cum marile corporații au atins o influență mai mare decât cea a Statelor înseși, gândiți-vă la fondul american de investiții BlackRock care a reușit să acumuleze resurse egale cu cifra nebunească de 16 trilioane de dolari , mai mare decât PIB-ul lui. China însăși sau a Uniunii Europene.
În aceste fonduri se ascunde adevărata putere a finanțelor mondiale și a familiilor bancare precum familia Rothschild, care își ascund întotdeauna participația într-un labirint inextricabil de cutii chinezești.

Globalizarea a fost bomba care a făcut ca neoliberalismul să explodeze, iar China poate fi considerată cu siguranță fuzibilul care a declanșat mecanismul mortal.
Pentru a produce o cantitate practic infinită de mărfuri low-cost și de foarte proastă calitate, a fost necesar să se identifice o țară care avea în ea un bazin practic infinit de forță de muncă la costuri foarte mici.
Acesta este motivul pentru care ascensiunea Chinei nu a fost decisă la Beijing. S-a decis în cercurile financiare de pe Wall Street și City of London că o cantitate uriașă de capital a revărsat în țara dragonului.
Migrația către China a tuturor multinaționalelor americane a semnat pactul dintre puterile financiare ale statului profund Washington și dictatura comunistă chineză.
Deschiderea piețelor occidentale către mărfurile chinezești ar fi fost de fapt imposibilă fără ca organismele de control ale UE și SUA să le fi permis în mod deliberat intrarea. Evident că s-a produs fenomenul opus și motivele sunt ușor de înțeles. Deschiderea piețelor către mărfuri produse ieftin va șomaj doar forța de muncă de înaltă calitate și va crește enorm numărul de importuri de pe această piață.
Globalizarea a fost un joc de reguli trucate de la început, deoarece cei care au scris regulile au vrut ca Beijingul să câștige la masă.

Deci China, așa cum am cunoscut-o, este o creație directă a Occidentului liberal. Nu a existat din punct de vedere industrial înainte de anii 1990 și a fost creat artificial de puterea financiară pentru a se îndrepta către viziunea unei lumi în mâinile guvernării globale.
China a servit la blocarea ascensorului social și la prăbușirea clasei de mijloc a țărilor occidentale care au fost literalmente zdrobite de apariția globalizării.
Singurii care s-au ridicat la etajul superior sunt oligarhii occidentali și chinezi care și-au văzut bogăția crescând dramatic până la un decalaj social fără precedent.
Până în prezent, 76% din bogăție este concentrată în mâinile a 10%, formați dintr-o mână de capitaliști care au acumulat și mai multă bogăție enormă după apariția farsei pandemice.
Prin urmare, totul părea să se desfășoare fără probleme speciale. Luna de miere dintre elitele occidentale și Beijing părea consolidată.
Ulterior, relațiile au început să se spargă. De altfel, Soros trassese deja „alarma” în acest sens în 2019 , când l-a definit pentru prima dată pe președintele chinez Xi Jinping drept cel mai „dușman feroce al societăților deschise”.

Prin societate deschisă înțelegem practic acel model care duce tocmai la dizolvarea statului național, a granițelor sale și, în consecință, și a identității sale etnice și culturale.
În republica universală totalitară întregul se contopește cu cel, unde prin unul înțelegem Leviatanul absolut, tiranul global care domnește peste fiecare națiune.
Occidentul își dăduse deja seama că era o problemă cu Beijingul. China acceptase pactul cu puterea globalistă, dar numai dacă acesta viza exclusiv și exclusiv interesele naționale chineze.
China are un model economic care este în unele privințe chiar mai imperialist decât Occidentul, având în vedere colonizarea sălbatică a continentului african.
Puterea economică a Beijingului este o pârghie pentru a cuceri progresiv toate națiunile și a le face colonii chineze.

În acest sens, exemplul Drumului Mătăsii se potrivește perfect. Țările care s-au trezit semnând acest acord cu China s-au trezit implicate într-o capcană a datoriilor care le-a determinat să predea toate infrastructurile lor cheie dictaturii comuniste chineze.
În acest fel, dragonul a înghițit națiuni întregi, așa cum sa întâmplat, de exemplu, cu Sri Lanka forțată să-și cedeze porturile pentru a rambursa datoriile exorbitante contractate cu chinezii.
Predicția lui Q: Statele Unite, Rusia și China se aliază împotriva globalismului
Pentru Occidentul liberal, toate acestea au mers substanțial bine până când această acumulare enormă de putere chineză a servit apoi la atingerea scopului final al globalismului, adică superguvernarea mondială.

George Soros și referințele sale istorice în lumea finanțelor, mai ales familia Rothschild, au trebuit să ia act de o realitate neașteptată. China nu este interesată să renunțe la suveranitatea sa. China nu vrea să înceteze să existe ca țară și nu vrea să-și aducă puterea în vârful globalismului, care au fost cei care au construit-o.
Acesta a fost unul dintre principalele motive care au dus la eșecul Marii Reseturi concepute de Davos încă de la începutul operațiunii teroriste coronavirus.
Ideea era de a da viață unei societăți globale atât de integrate încât aceleași modele autoritare să fie peste tot.
Peste tot ar fi fost necesar să se recurgă la vaccinul obligatoriu, noul brand rasial al societății liberale, pentru a putea intra într-un loc public.
Această marcă infamă ar trebui să fie expusă permanent peste tot pentru a avea acces la locul de muncă.
Cei care s-au opus ar fi fost interziși progresiv până când au fost plasați în adevărate lagăre de detenție pentru COVID .

Planul, așa cum a fost conceput de eșaloanele superioare ale clubului de la Davos și de ideologul său francmason, Klaus Schwab, a eșuat în mod ruinan.
Lipsesc prea mulți actori geopolitici și, mai ales, superputerile globale care ar fi trebuit să-și dea sprijinul esențial, Statele Unite, Rusia și China, s-au opus ferm planului.
Pentru a înțelege strategia Noii Ordini Mondiale este necesar să ne gândim la un plan care să depășească granițele propriului stat național. Noua Ordine Mondială, așa cum înseamnă cuvântul însuși, este „globală” prin definiție, nu locală și, prin urmare, nu poate fi realizată numai în țări individuale.
Este necesar să ne imaginăm lumea ca pe o tablă de șah în care unele piese sunt mai fundamentale și mai strategice decât altele pentru a câștiga jocul.

Arhitecții de la Davos nu au reușit să ajungă la designul lor final tocmai pentru că nu au avut și încă nu au piesele fără de care jocul nu poate fi câștigat.
Și acele piese, așa cum am menționat mai sus, sunt tocmai Statele Unite, Rusia și China.
În acest sens, îmi vine în minte o lucrare publicată de Q de ceva vreme la avizierul său . Pentru cei care nu știu cine este Q, cea mai probabilă și credibilă ipoteză este că în spatele acestei scrisori se află un grup american de informații militare care l-a susținut pe Trump încă de la începutul mandatului său și, după toate probabilitățile, chiar înainte de candidatura sa.
Scopul acestui grup este de a separa și elibera Statele Unite de guvernul ocult de stat care a controlat America de multe decenii.

S-a făcut o mulțime de dezinformări despre Q despre asta și mulți, unii cu bună-credință, mulți alții cu rea-credință, l-au respins ca un fel de operațiuni psihice sau o direcție greșită concepută de o agenție de informații a statului profund american pentru a îngheța. dizidenți și să-i ducă într-o fundătură.
Dacă studiezi cu atenție scrierile lui Q, așa-numitele picături și privești cu atenție evenimentele din ultimii ani, vei vedea că de fapt s-a întâmplat exact opusul.
Lumea s-a apropiat cu siguranță de abisul guvernării mondiale, dar designul original al puterii globale a fost practic spulberat.
Cea mai evidentă și firească alianță care s-a creat în acest sens în cheie patriotică și antiglobalistă a fost cea dintre Donald Trump și Vladimir Putin din 2016 încoace.
Când puterile statului profund Washington au pierdut controlul asupra Statelor Unite, au suferit o pierdere foarte grea, practic de netrecut. Au pierdut cea mai importantă piesă a tablei de șah, acea regină care le-a permis să ducă la îndeplinire toate planurile adevăratei puteri financiare internaționale.
Planul inițial era trimiterea la Casa Albă a unuia dintre reprezentanții tradiționali ai puterii ai Washingtonului, „democratul” Hillary Clinton.

Clinton ar fi primit sarcina de a gestiona Statele Unite în timpul operațiunii teroriste de coronavirus și de a da accelerarea maximă și definitivă către Marea Resetare Globală.
Nu sa întâmplat. La Casa Albă a existat un președinte care s-a opus și se opune ferm ideii unui guvern mondial.
Doctrina „America First” a marcat un punct definitiv în dependența Statelor Unite de diferitele cercuri ale statului profund precum CFR, grupul Bilderberg și Trilateral, care sunt toate supuse la rândul lor puterii marii bănci. familii precum Rothschild, Rockefeller, Dupont și Astor.
Separarea dintre Statele Unite și globalism nici măcar nu s-a vindecat sub așa-numita administrație Biden, deoarece nu execută agenda prescrisă a acestor puteri.
Mai degrabă, continuă, incredibil pentru unii, să țină Statele Unite ale Americii departe de Uniunea Europeană și NATO.
Este un subiect care a fost abordat de nenumărate ori și în trecut am avut deja ocazia să explicăm această anomalie enormă printr-o decizie luată de Trump înainte de a părăsi Casa Albă.
Decizia în cauză a fost semnarea actului împotriva insurecțiilor care au transferat puterea armatei în ianuarie 2021 pentru a preveni succesul loviturii electorale din noiembrie 2020.
Puterile profunde ale statului au efectuat cea mai mare fraudă electorală din istorie pentru că aveau nevoie să recâștige controlul asupra piesei lor de preț fără de care jocul nu putea fi câștigat.
Contra-miscarea lui Trump a zădărnicit lovitura de stat, iar globalismul se regăsește astăzi în pantaloni de pânză.

Alianța dintre Trump și Putin s-a consolidat și mai mult, iar operațiunea militară condusă de ruși în Ucraina dă impulsul final stâlpului zdruncinat al Occidentului liberal, NATO și așa-numitului bloc euro-atlantic.
Rusia a decis să desfășoare această operațiune tocmai acum pentru că a fost și este perfect conștientă de faptul că adversarul este slab și divizat ca niciodată. Mai presus de toate, oponentului îi lipsește protecția militară americană fără de care Moscova nu poate face nimic.
Timp de mulți ani, Rusia a fost un bastion de nezdruncinat în prevenirea progresului totalitarismului mondial, dar de multe ori s-a găsit izolată la nivel internațional. Astăzi Rusia se uită în jur și descoperă că în jurul ei numai aliați.
Nu doar China comunistă, care a decis să se alăture deschis Rusiei pentru a se opune puterilor occidentale, ci și Americii Latine, Asia, Eurasia și țările arabe.
În anumite privințe, acea alianță antiglobalistă despre care a vorbit arhiepiscopul Carlo Maria Viganò se manifestă deja.
În ideea arhitecților haosului, lumea ar fi trebuit să se adune în jurul ideii de guvernare mondială. Lumea, pe de altă parte, se unește în jurul ideii de a-și păstra suveranitatea.

În acest moment, Soros sună ca un strigăt disperat de ajutor. Este strigătul de ajutor al celor care au înțeles că fereastra de oportunitate pentru a ajunge la Noua Ordine Mondială s-a închis definitiv.
China s-a alăturat alianței dintre Trump și Putin chiar dacă în principal pentru propriile interese naționale și nu pentru că îi pasă de destinele umanității.
Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă o dovadă faptică. Ordinea liberală globală nu mai are puncte de referință solide pe care să se bazeze, cu excepția slabei Uniunii Europene ale cărei contradicții și diviziuni s-au agravat și mai mult sub farsa pandemică.
Tocmai în aceste zile este știrea că BCE ar putea suspenda programul de cumpărare de obligațiuni guvernamentale în următoarele luni, trăgând definitiv ștecherul monedei unice.
Ar fi așadar victoria liniei șoimilor germani și olandezi să prevaleze și ar fi accelerarea definitivă a dezintegrarii proiectului european.

Globalismul se află așadar în această condiție. A aspirat să cucerească lumea, dar a suferit o trezire grosolană și a constatat că lumea este cea care a pus capăt globalismului.

Cesare Sacchetti

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.