Stafeta ciclistilor eco a trecut pe la Brasov

Stafeta ciclistilor eco a trecut pe la Brasov

0 153

Ciclistii brasoveni sunt decisi sa se alature tuturor celor care vor sa traga un semnal de alarma, de pe doua roti, in intreaga tara. Acestia sunt hotarati sa duca mai departe stafeta ciclista a colegilor sai de la clubul „Rotary” din Timisoara pentru a promova un transport ecologic, un trafic cu participanti care se respecta, precum si sustinerea construirii de piste pentru biciclisti.
Cursa ciclista a plecat de la Jimbolia, in 2 mai, iar primii 20 de ciclisti au parcurs primii kilometri pana la Arad. Aceasta urmeaza sa se opreasca la Mangalia, Brasovul fiind la jumatatea traseului.
Stafeta a fost preluata sambata, 22 august 2009, la ora 11.00, iar edilul Brasovului, George Scripcaru, i-a intampinat pe participanti la ora 12.30, pe pista pentru biciclete din fata Primariei. Brasovenii au pedalat pana la Busteni, intr-un gest simbolic prin care au vrut sa promoveze un trafic civilizat si o atmosfera mai curata.
Stafeta ciclista Rotary este un proiect ecologic national organizat cu prilejul implinirii a 80 de ani de la infiintarea primului Club Rotary in Romania.
Primul eveniment de acest gen a avut loc in orasul nostru in anul 2007.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.