Sporurile bugetarilor în pixul liderilor coaliției!

Sporurile bugetarilor în pixul liderilor coaliției!

1 23

Orban și Barna ar tăia sporurile bugetarilor, Hunor NU
Necesitatea eliminării sporurilor exagerate și revoltătoare ale salariilor angajaților la stat s-a lovit de altă necesitate, cea a liberalilor, useriștilor plusiști și a udemeriștilor, de a-și menține clientela politică bugetară mulțumită și loială. Astfel, deși Orban și Barna ar fi dorit eliminarea măcar parțială a acestor sporuri, Kelemen Hunor s-a opus, dorind amânarea problemei pentru anul 2022. Între timp premierul Florin Cîțu face presiuni pentru operarea acestor tăieri anul acesta, pentru a corecta deficitul bugetar de la 10% la 7%. 

Cheltuieli duble cu salariile bugetarilor la performanțe înjumătățite
”În continuare cred că este nevoie de o reanalizare a Legii salarizării în România. Sporurile reprezintă, din acele 109 miliarde de lei, aproape 26 miliarde, deci aproape 25% din anvelopa salarială. Plătim aceste sporuri anual.

Problema este că aş vrea ca aceste sporuri şi salarizarea să fie legate de performanţă. Am spus de fiecare dată, în ultimii doi ani de zile cheltuielile cu salariile s-au dublat, au crescut de la 56 de miliarde la 109 miliarde.” s-a văitat premierul.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Nu degeaba bozgorii împuțiți s-au simțit cel mai bine ca aliați ai ciumei roșii.
    TREBUIE GĂSITĂ O SOLUȚIE CA HUDEMEREUL SĂ DISPARĂ!!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.