Sporturi extreme pe partia Paltinis

Sporturi extreme pe partia Paltinis

0 142

Statiunea din Paltinis, situata in apropierea Sibiului, va gazdui la sfarsitul acestei saptamani un eveniment deosebit, special mai ales pentru iubitorii sporturilor extreme.
Astfel, din data de 30 ianuarie, aici se va desfasura cea mai importanta competitie din Europa de Est dedicata snowmobilelor.
Concurentii vor lua parte la o etapa de calificare in prima zi a raliului, pe un traseu de 10 kilometri in apropierea statiunii Paltinis, dupa cum informeaza cotidianul local Sibianul. Apoi, in ziua urmatoare, concurentii vor lua parte la prima etapa de off-road si vor fi asteptati la linia de sosire din Voineasa.
Duminica, 1 februarie, se va reveni la Paltinis pentru finalul competitiei. In cele doua zile de offroad, concurentii vor avea de parcurs aproximativ 300 de kilometri.
Organizatorii au pregatit un show de free-style cu snowmobile care va avea loc in Piata Mare a Sibiului in prima zi a competitiei la ora 20.
Invitatul special este chiar Ross Mercer, free stylerul care detine recordul celei mai lungi sarituri realizate cu snowmobilul. Pentru acest spectacol inedit, organizatorii vor crea o suprafata artificiala de zapada de aproximativ 200 de metri patrati.
Red Bull 1000 trails este organizat de Xventure Offroad Romania, Crazy Bike Sibiu si Club Sportiv Adrenalin cu sprijinul municipalitatii sibiene. Evenimentul este sponsorizat de Red Bull Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.