Spatiile verzi din Brasov – in dezbatere publica

Spatiile verzi din Brasov – in dezbatere publica

0 85

Brasovul devin verde! Sau cel putin se incearca transformarea sa intr-un oras verde. Nu va ganditi la ceva politic, ci doar la o incercare de protejare a spatiilor verzi existente sau mai mult la incercarea de a spori numarul acestor spatii.
Concret, pe 4 martie de la ora 9, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Brasov are loc dezbaterea publica privind Regulamentul privind protectia spatiilor verzi, organizarea, dezvoltarea si intretinerea acestora pe teritoriul Municipiului Brasov.
Dezbaterea are loc la solicitarea Asociatiei pentru Parteneriat Comunitar Brasov (APC) la ea fiind asteptati persoanele (fizice sau juridice, ONG-uri, reprezentanti ai Asociatiilor de proprietari, cetateni) interesate de acest subiect. Dezbaterea publica este practic un ultim moment in care se pot aduce modificari, imbunatatiri sau adaugiri acestui proiect de regulament inainte de a fi supus dezbaterii in sedinta de Consiliu Local.
In regulament sunt prevazute o serie de interdictii fara a se oferi si solutii sau unele aspecte legate de administrarea sau folosirea spatiilor verzi amenajate (parcuri) nu sunt luate in calcul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.