Singura opera comica a lui Verdi, la Opera Brasov

Singura opera comica a lui Verdi, la Opera Brasov

0 62

Sambata, 21 iunie 2008, ora 18.30, Opera Brasov va invita la un spectacol de exceptie. La Sala Operei, iubitorii genului se vor putea delecta in compania singurei opera comice a lui Verdi, „FALSTAFF”.
Teatru si muzica de cea mai buna calitate, in singura opera comica a maestrului Verdi. Lucrarea este inspirata de celebrul personaj – caraghiosul Falstaff – al lui Shakespeare si totusi atat de uman, plin de umor si naivitate, dar si de un anume cinism uneori amar fata de sine insusi.
Libretul operei este semnat de Arrigo Boito, realizand o combinatie intre secvente din piesele „Nevestele vesele din Windsor”, „Henry al IV-lea” si „Henry al V-lea”. „FALSTAFF” – in regia lui Cristian Mihailescu, are sambata aceasta o distributie de exceptie: Sandor Balla in rolul lui Falstaff (de la Teatrul Liric „Elena Teodorini” Craiova), Calin Bratescu – Bucuresti – bine cunoscut de publicul brasovean, alaturi de mari artisti ai Operei din Brasov: Adrian Marcan, Valentina Margaras, Asineta Raducan, Gabriel Oana, Mihai Irimia, Ioana Margarit, Cristina Rosu, Nicolae Zaharia si, de asemenea, un dirijor de exceptie: CIPRIAN TEODORASCU de la Opera Nationala Bucuresti. Participa corul si orchestra OPEREI BRASOV.
Pret bilete: 20, 10 lei. 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pensionarii au intrare libera (fara loc asigurat).
Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.