Simulator Formula Racing la Brasov

Simulator Formula Racing la Brasov

0 98
Brasovul are primul simulator de motorsport din Romania. Aparatul „Formula Racing”, inaugurat vineri, a fost creat de pilotul ÅŸi inginerul braÅŸovean Mihai Marinescu . Extrem de apreciat de specialiÅŸti, simulatorul este absolut necesar pentru antrenamentele profesioniÅŸtilor.  Monopostul poate simula toate traseele omologate in prezent in lume.
Simulatorul a fost testat vineri de catre piloti profesionisti, care s-au aratat extrem de incantati de performantele sale. Marcel Butuza si mult mai experimentatul Dan Gartofan au vorbit elogios despre creatia lui Marinescu.
Totul a inceput in urma cu doi ani in Olanda, unde pilotul brasovean Mihai Marinescu a beneficiat de o bursa Erasmus. Aici Mihai a demarat lucrul la simulatorul la care a muncit continuu vreme de doi ani. Monopostul, care va ramane la Brasov, poate simula toate traseele omologate in acest moment in lume.
Odata cu crearea acestui simulator, Mihai Marinescu a făcut un pas important în dezvoltarea motorsportului românesc si a demonstrat ca talentele sale de pilot sunt dublate de aptitudini de inginer.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.