Simona Halep a făcut în această noapte pasul decisiv spre finala turneului de la Cincinnati, în urma unui succes categoric, obţinut în faţa sârboaicei Jelenei Jankovic. Simona Halep a învins-o clar pe Jankovic (25 WTA), scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt şi pe care l-a închis în doar 67 de minute. Halep a câştigat meciul dominându-şi autoritar adversara, un meci de o oră şi 8 minute, în care Simona a reuşit 22 de puncte direct câştigătoare şi a comis mai puţine erori neforţate.

,,Sunt foarte fericită că pot juca din nou finala. Am jucat foarte bine şi vremea a fost bună. Ştiu ca Serena este cea mai bună jucatoare din lume, n-am nimic de pierdut şi trebuie să ma bucur de finală, sa joc cel mai bun tenis al meu şi să-mi iau toate şansele”, a spus Halep după victoria cu Jankovic.

Aceasta va fi a 7-a întâlnire a celor două, Serena conducând cu 5-1. Cele două s-au întâlnit ultima oară anul acesta la Miami, în semifinale, când Serena s-a impus, cu 6-2, 4-6, 7-5. Finala de la Cincinnati va începe la ora 22,00, ora României

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.