Simona Halep pierde finala turneului de la Madrid; jucătoarea noastră revine, totuși,...

Simona Halep pierde finala turneului de la Madrid; jucătoarea noastră revine, totuși, pe locul doi mondial

0 171

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, cu Kiki Bertens : 4-6, 4-6.  Jucătoarea noastră a început foarte bine, a condus cu 3-1 şi 4-2, dar, treptat, Kiki Bertens și-a revenit din încercarea la care a supus-o Simona, încă din startul meciului. Olandeza și-a recâștigat proverbiala forță a serviciului, a reușit să se apre mai bine și a închis primul set la 4. Al doilea set a început în favoarea jucătoarei olandeze, care a condus cu 2-1. Simona a egalat, după care filmul s-a rupt, de data aceasta definitiv pentru Halep, care a cedat. Se poate spune clar că jucătoarea noastră a fost urmărită și de ghinion, mărturie stând și o fază incredibilă, în setul secund : la 3-4 pentru Bertens, Simona conducea cu 30-15 pe serviciul adversarei; în timpul punctului, Bertens a urcat la fileu, dar a lovit prea tare, iar mingea părea că se va duce în afara terenului, însă, înainte de a ieşi, mingea a lovit-o în șold pe sportiva noastră și Simona a pierdut un punct care era sigur câștigat! A fost punctul care, dacă ar fi intrat în posesia Simonei Halep, putea decide altfel soarta setului secund!

,,Acesta este un turneu extraordinar pentru mine. nu aş fi putut fi mai fericită pentru că sunt din nou pe această scenă. Este a patra finală pentru mine. Evident, sunt puţin tristă că am pierdut finala, dar Kiki a jucat tenis mai bun, a jucat toată săptamâna un tenis foarte bun, Felicitări! Sper că vom juca mai des şi voi reuşi să îmi iau revanşa. Succes pe mai departe şi la Roland Garros„, s-a adresat Simona adversarei sale, la festivitatea de premiere a turneului de la Madrid.

Chiar dacă a pierdut, Simona Halep se consolează cu faptul că, începând de luni, revine pe locul doi mondial. Următorul turneu la care va participa jucătoarea noastră este cel de la Roma, săptămâna viitoare.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.