Simona Halep a debutat cu victorie la Bad Homburg

Simona Halep a debutat cu victorie la Bad Homburg

0 30

Simona Halep – Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4, în primul tur al competiției de la Bad Homburg, Germania, ultimul turneu înainte de celebrul Wimbledon.

Nu a fost deloc un meci ușor pentru Simona, care a fost solicitată din plin de adversara ei, foarte combativă și insistentă.

Pentru calificarea în turul 2 de la WTA Bad Homburg, Simona Halep a încasat 4.634 de dolari. De asemenea, fostul lider mondial va mai primi 30 de puncte WTA.

În prezent, în clasamentul live WTA, Simona Halep ocupă locul 17 şi nu mai poate avansa, chiar dacă va câştiga turneul de la Bad Homburg. Cu un succes, românca ar ajunge la 2.525 de puncte şi nu o poate depăşi pe Angelique Kerber, locul 16, care are 2.585 de puncte.

După turneul de la Bad Homburg, Simona Halep va merge la Wimbledon. La Londra, unde a câştigat trofeul în 2019, va fi cap de serie numărul 16. Printre favorite se numără şi Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 26.

La Bad Homburg, Simona Halep o va înfrunta în turul doi pe Tamara Zidansek, numărul 58 WTA, din Slovenia, fiind primul meci între cele două.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.