Sibiu: Promovare turistica agresiva prin Europa

Sibiu: Promovare turistica agresiva prin Europa

0 178

Ca parte a strategiei de promovare a Sibiului ca locatie turistica, Sibiul va fi promovat in aceasta perioada in cadrul a trei targuri de turism care se desfasoara la Budapesta, Berlin si Bucuresti. Targurile s-au bucurat de un important succes la editiile precedente, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul municipalitatii.
In perioada 25 februarie -1 martie, Primaria Muncipiului Sibiu a participat la Targul de Turism de la Budapesta, tema acestei editii fiind turismul cultural. Sibiul a prezentat o oferta diversificata pentru acest tip de turism, axandu-se pe obiectivele care prezinta importanta din punct de vedere cultural. Echipa biroului de promovare turistica din cadrul Primariei Sibiu a distribuit 2000 de materiale informative (ghiduri turistice, harti, DVD-uri) catre publicul care s-a incadrat in segmentul de varsta 25-50 de ani. Vizitatorii s-au aratat interesati in special de oferta culturala a orasului, obiectivele turistice din Sibiu si imprejurimi si de posibilitatile de petrecere a timpului liber.
Oferta turistica a orasului va fi promovata si in cadrul Targului de Turism de la Berlin care se va desfasura in perioada 11-15 martie.
Alaturi de DVD-ul actualizat destinat specialistilor in domeniu, elementul de noutate il constituie brosura – ghid turistic al orasului intitulat „Sibiu. Hermannstadt. Tanar din 1191”, editata de Biroul de Promovare si Dezvoltare in Turism din cadrul Primariei Municipiului Sibiu. Brosura contine un numar de 68 de pagini, structurate pe 7 capitole in care sunt prezentate informatii utile legate de orasul Sibiu, obiectivele turistice, evenimentele culturale, posibilitatile de petrecere a timpului liber in jurul Sibiului, de cazare precum si un numar mare de fotografii realizate de Scott Eastman.
Alaturi de echipa de promovare la targul de turism de la Berlin va fi prezent din partea Sibiului si cvartetul Acord al Filarmonicii de Stat din Sibiu.
In perioada 18 – 25 martie, Sibiul va fi promovat de echipa Biroului de Promovare si Dezvoltare in Turism din cadrul Primariei Municipiului Sibiu la targul de profil din Bucuresti cu ajutorul materialelor tiparite si pe suport electronic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.