Sibienii construiesc in plina criza financiara

Sibienii construiesc in plina criza financiara

0 167

Se pare ca investitorilor sibieni nu le pasa prea mult de ceea ce se intampla in jurul lor sau de faptul ca intreaga lume trraverseaza o criza financiara fara precedent.
Ei isi continua activitatea conform planului stabilit in urma cu cateva luni bune.
Asadar, in plina criza financiara, cand unul dintre cele mai afectate domenii este cel al constructiilor, la Sibiu se fac proiecte rezidentiale.
Noua ansambluri mari si late asteapta aprobarea consilierilor locali. Cele mai ample sunt pe Calea Surii Mici, Frezorilor, Sacel si Tractorului. In urma aprobarii acestor proiecte de mare amploare, nu mai putin de 1.800 de apartamente si case vor rasari in Sibiu. La acestea care se mai adauga si spatii comerciale si birouri.
Complexul rezidential din strada Tractorului va cuprinde 1.093 de apartamente si tot atatea locuri de parcare, in 24 de imobile ce se vor intinde pe o spurafata de 47.000 de metri patrati.
Consaco SRL vrea sa construiasca pe strada Frezorilor, 21 de locuinte individuale si 118 apartamente, ce vor beneficia de 181 de locuri de parcare.
Ansamblul rezidential din Calea Surii Mici propune ridicarea a 13 cladiri cu 168 de apartamente si 179 locuri de parcare, acesta urmand sa se intinda pe 12.000 de metri patrati.
Trans Agape renunta la producerea si comercializarea de paine, la care profitul era net mai mic, si se apuca de imobiliare. Firma depune un proiect pentru construirea de blocuri pe strada Cristianului la numarul 20, cu 26 de locuinte cu tot atatea parcari.
Noua apartamente noi vor aparea si pe strada Islazului si tot atatea vor fi construite si pe Celibidache.
Un cartier de case va aparea si in Padurea Dumbrava, langa Palace Hotel si Grand Hotel, unde se va ridica un luxos cartier cu 21 de imobile pe o suprafata de 16.500 metri patrati.
Pe strada Turda la numarul 2 se vor construi birouri, spatii comerciale si locuinte de protocol ce vor avea 150 de locuri de parcare, iar pe strada Sacel vor mai rasari cateva locuinte colective, ce vor aduce 176 de noi apartamente si tot atatea locuri de parcare.
Cu atatea cartiere rezidentiale, se pare ca peste vreo cativa zeci de ani tot romanul va avea locuinta sa de lux.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.