Si in acest an, Brasovul va fi oras din poveste

Si in acest an, Brasovul va fi oras din poveste

0 133


Sarbatorile de Iarna vor transforma si anul acesta Brasovul intr-un oras din poveste. Primaria Brasov s-a pregatit sa isi intampine cetatenii, dar si turistii care viziteaza Brasovul in plin sezon de iarna cu multe surprize. Incepand cu data de 6 decembrie, adica de Mos Nicolae, Brasovul isi imbraca hainele de sarbatoare timp de o luna.


Deschiderea oficiala a evenimentelor dedicate Craciunului si Noului an va avea loc in data de 6 decembrie, la orele 18.30, cand George Scripcaru, primarul Brasovului, va aprinde luminile in oras si va deschide oficial luna sarbatorilor de iarna. Acest eveniment va fi urmat de un concert de colinde si se va incheia cu un foc de artificii.


?


Concerte de colinde


Alaturi de bradul din Piata Sfatului pe care vor fi montate peste 5.000 de becuri, beculete si figurine vor mai fi amplasati braduti in Piata Sfatului si pe str. Republicii, pentru a da acea nota speciala, caracteristica Craciunului. De asemenea, strazile din centrul orasului vor fi impodobite, astfel incat cei care se vor plimba in aceasta zona sa simta ca sunt in luna sarbatorilor de iarna.


Pe tot parcursul lunii decembrie, pe scena care va fi amplasata in Piata Sfatului vor avea loc concerte de colinde, dar si de muzica populara si usoara si alte evenimente care vor incerca sa mentina sentimentul de sarbatoare in sufletul brasovenilor.


?


Mosul vine in Piata Sfatului


Unul din cele mai importante momente ale lunii decembrie va fi in data de 23 decembrie cand va veni Mos Craciun in Piata Sfatului, dar si in data de 31 decembrie, cand brasovenii vor sarbatori impreuna trecerea dintre ani, in aceeasi locatie.


Nu doar centrul orasului va fi in sarbatoare, ci si cartierele Brasovului, unde se vor organiza evenimente specifice acestui sezon, vor fi impodobiti brazi si, bineinteles, va veni si Mos Craciun.


?


Laura Moise


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.