Sebastian Rusu propunerea PNL ca viceprimar. Favoritul lui Scripcaru, Werner Braun a...

Sebastian Rusu propunerea PNL ca viceprimar. Favoritul lui Scripcaru, Werner Braun a eșuat.

3 143
Așa cum am anunțat de ieri, liberalii braşoveni şi-au stabilit viceprimarul municipiului Braşov, respectiv pe Sebastian Rusu care a fost consilier local şi în mandatul 2016 – 2020. Anunţul a fost făcut ieri seara de PNL Braşov, după o şedinţă ce s-a desfăşurat la sediul de pe strada Lungă ( fostul sediu al PDL). Amintim, așa cum am scris ieri, că propunerea lui Sripcaru pentru aceasta funcție a fost proaspăt transferatul de la FDGR, Werner Braun. Cum  această propunere nu a izbândit este dovada că foștii pedelești infiltrați în PNL încep să se ,,sucească” pentru a-și păstra funcțiile iar fostul edil devine din ce în ce mai clar istorie. Și bineînțeles să nu uităm dosarele care-l ,,trag” pe calea luminoasă a instanțelor.

Revenind, amintim că un alt viceprimar vaurma să fie desemnat de USR, care nu şi-a anunţat încă oficial candidatul, dar bursa zvonurilor dau însă ca probabilă propunere să  fie Flavia Boghiu,
În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, vicepreşedinţii desemnaţi ar fi rămas Şerban Todorică de la PNL – așa cum am anunțat de săptămâna trecută  şi Zoltan Szenner de la PLUS (USR).
Pentru a fi validaţi în funcţie, viceprimarii şi vicepreşedinţii urmează a fi votaţi în şedinţele de plen ale noilor Legislative alese.
Pe de altă parte, primarul ales al Braşovului, Allen Coliban, a anunţat că în cursul zilei de vineri ar urma să primească validarea de la Judecătorie, iar jurământul ar urma să îl depună în cursul săptămânii viitoare, la o dată stabilită de prefectul Braşovului (conform legii, şedinţa de constituire a noului Consiliu Local este convocată de prefect).

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Important este ca lighioanele înfiltrate de guzganii portocalii să fie înlăturate cu totul și cât mai repede iar șeful lor de șatră, semianalfabetul penal cu scripca, să intre la bulău. Pentru măcar un 20 de ani.

    Și un lucru apreciabil, faptul că văd secui care nu participă sub sigla HUDMR! Poate s-or deștepta și secuii și ceangăii noștri, că prea mult timp au râs de ei udemeriștii, și vor vota oamenii pe care-i consideră ei valoroși, nu politrucii impuși de la centru.

  2. Cea mai deșteaptă mutare a liberalilor după catastroala varianta cu Werner. Sebastian Rusu (ma mira promovarea pe liste pe un loc eligibil), un tanar politician care a optat pentru liberali (bine a facut) are un potențial imens de A FACE. Desigur cu o condiție sa nu fie blocat tocami de „colegi”. Așa că liberalii ar face bine să se mobilozeze, să lase disputele interne, și sa adune voturile necesare pentru promovare. Și încă ceva – fără trădare. Cine o face să fie indepartat de CL.

    • Singurul liberal de liste a fost Rusu. Nu cred că greșesc. Restul sunt de la vechiul PDL. Dar oamenii sunt ,,sucibili”. S-a văzut ieri.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.