Se deschide Unirea Shopping Center la Brasov

Se deschide Unirea Shopping Center la Brasov

0 79

Brasovul se mai imbogateste cu un “mall”. Vestitul centru de magazine Unirea Shopping Center isi deschide portile.


Conform unui comunicat de presa postat pe site-ul companiei, pe data de 29 februarie, are loc la Brasov inaugurarea Unirea Shopping Center Brasov, un nou centru comercial, construit si dotat conform celor mai inalte standarde , reprezentand o continuare a experientei pe piata de retail, inceputul unui lant in extindere de centre comerciale in Romania.


Pozitionat in partea de nord-est a Brasovului, in imediata apropiere a Garii si a Salii Sporturilor, centrul comercial va beneficia de un trafic semnificativ de vizitatori, accesul realizandu-se cu autoturismul sau cu mijloacele de transport in comun.


Oferind o combinatie ideala din punct de vedere arhitectural, social si economic, USC Brasov va fi un complex comercial unde vizitatorii vor beneficia in acelasi timp de relaxare, distractie si cumparaturi, toate intr-un loc modern si civilizat.


Construit pe patru nivele, cu o suprafata utila de 29.000 mp, din care 18.000 mp suprafata inchiriabila si o parcare terana si subterana cu 500 de locuri, Unirea Shopping Center Brasov va fi cel mai important centru comercial al orasului, valoarea investitiei ridicandu-se la 35 milioane de euro.


In cadrul festivitatii de deschidere va avea loc un recital extraordinary sustinut de Stefan Banica jr.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.