Se apropie furtuna… sau despre „Forţele oculte” ale Noii Ordini Mondiale

Se apropie furtuna… sau despre „Forţele oculte” ale Noii Ordini Mondiale

0 142

Se apropie furtuna unor noi revolte #rezist de tip „occupy”. Ce s-a întâmplat în România până acum a fost doar un antrenament, „testarea pieţei”.
Din păcate, Puterea actuală, încrezătoare prea mult (naivitate politică) în votul de la sfârşitul anului 2016, care a adus-o la timona patriei, prin unele erori săvârşite a oferit răzmeriţelor produse până acum muniţie din propria dotare.
Dar, dincolo de experimentul numit „globalizare” (inspiraţia / marca Cundenhove – Kalergi), există şi o imensă acumulare de frustrări / nemulţumiri / furii îndreptăţite ale mai tuturor naţiunilor lumii şi pe care, pentru a nu le încasa distrugător în plex, creatorii experimentului „globalizare” (din care fac parte diferitele formule / formate / calapoade asociative, cum este cazul Uniunii Europene sau „noua migraţie a popoarelor”), cu o abilitate diabolică le deturnează altoindu-le pe experimentul lor dement / genocidar.

Să punem apăsat punctul pe „i”: dintotdeauna evoluţia politică a societăţii a rămas / rămâne în urma evoluţiei tehnologice şi economice care, mai ales în ultimii 200 de ani, a revoluţionat lumea într-un ritm exploziv.

Astfel că decalajele dintre cele două evoluţii, ciclic, a produs „crize de dezvoltare”, căscând prăpăstii din care au erupt „revoluţiile de reglaj”. De fiecare dată aceste revoluţii, geopolitic, au schimbat (şi vor mai schimba) imaginea anterioară a hărţii planetei Pământ.
Însă când aceste frustrări / nemulţumiri / furii fireşti sunt fals exacerbate (în interese oculte de natură economico-politică), manipulate subliminal / criminal, Malthus devenind, astfel, actual, atunci lumea este îndreptată spre infern. Iar când, în unele ţări guvernanţii (clasa politică), în mod premeditat, se fac a nu pricepe frustrările / nemulţumirile / furiile naţiunii, adâncind prăpastia, furtuna care acum se apropie (a se vedea revoltele franceze, maghiare, greceşti şi nu numai), îi va trimite în fundul prăpastiei.

Dar tragic este că, astfel, dau şi manipulatorilor din umbră prilejul ca, folosind insidios „revolta maselor” – care nu conştientizează manipularea – să distrugă statele naţionale care le stau în cale. Şi România se găseşte într-o cumplită criză de funcţionare.
Acum mai bine de patru decenii, vizionarul futurolog american Alvin Toffler atrăgea atenţia asupra vuietului celui de-al „treilea val” de schimbare a destinului Omenirii.
Vuietul creşte din ce în ce mai mult şi mai grav. „Forţele oculte” ale Noii Ordini Mondiale deja îl folosesc în propriul interes malefic.
Ce se va întâmpla cu România?

GEORGE COANDĂ (istoric)
http://www.cunoastelumea.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.