Schimbare la OJPC Brasov

Schimbare la OJPC Brasov

0 152

Pe esichierul politic se mai face o rocada, de altfel asteptata de cunoscatori si chiar de simpli observatori fara voie ai vulcanilor noroiosi din politica. Pe langa frunzele luate din putredul stejar proptit in malurile Dambovitei de vantul postelectoral, si copacii din celelalte teritorii ale tarii isi pierd frunzele, de crengile golite fiind agatate, in multe cazuri, cele vechi, puse la presat prin grele ceasloave spre refolosire ca decor.
Dupa schimbarea de la Regionala CFR Brasov si de pe la alte societati comerciale cu capital majoritar de stat mai putin cunoscute, iata ca a venit si randul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului sa-si (re)schimbe seful.
Astfel, fostul sef al acestui oficiu pana dupa alegerile din 2004, pesedistul Mihai Mohaci, a fost readus in functie de valtoarea actualei coalitii ciudate, dupa ce a trecut putintel si prin Parlament, unde a ajuns datorita unui culoar favorabil si dupa ce se cam saturase sa bantuie pe teren tot felul de locatii in calitate de simplu inspector.
In schimb, deja fostul sef al OJPC, Iulian Mara, a renuntat la orice alt scaun in cadrul institutiei pe care a condus-o – cu destul succes, de ce sa nu recunoastem – si a preferat sa intre, pe un an de zile, pe post de mama a copilului sau, sotia fiind aceea care va deveni cea aducand banii in casa, deci va fi cap de familie. Iulian Mara a preferat sa beneficieze de prevederile legii care permite barbatilor sa renunte la slujba si sa intre in concediu maternal pentru ingrijirea copilului, ajungandu-i pesemne indemnizatia in acest sens.
Pe langa aceasta indeletnicire, Iulian Mara are de gand sa se dedice mai mult politicii si redresarii PNL, al carui membru de frunte este, mai ales ca formatiunea sa politica se afla acuma in Opozitie.
Si uite asa se joaca politica damboviteana cu oamenii dintr-o corabie clatinandu-se beata ca „iubitul” ei conducator.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.