Săptămâna viitoare va fi depus în Parlament proiectul de lege privind parteneriatul...

Săptămâna viitoare va fi depus în Parlament proiectul de lege privind parteneriatul civil

1 151
​Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anunţat luni că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.  
„Vreau să vă spun că acest proiect este aici şi este completat, este complet, a fost discutat cu partenerii din societatea civilă, cu actorii sociali, cu formaţiunile politice şi acest proiect urmează să fie depus săptămâna viitoare de colegi parlamentari. În mod special avem aici câţiva deputaţi care sunt implicaţi, aş sublinia pe domnul deputat Florin Manole, dar şi alţi parlamentari din tot spectrul politic care vor împinge înainte acest proiect. Nu pentru a crea noi disensiuni, ci pentru a crea noi soluţii”, a declarat Negrescu, citat de Agerpres.
El a făcut aceste precizări în contextul referendumului pentru redefinirea familiei organizat în weekend, despre care a spus că „nu are câştigători şi nu are pierzători”.
„Zilele trecute, într-adevăr (…), a fost organizat un referendum care nu are câştigători şi nu are pierzători. Are doar un singur mesaj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluţii care, indiferent de opţiunile fiecăruia, ne pot împinge înainte. Victor NegrescuExistă o parte din aceste soluţii care pot fi împinse înainte şi pot fi promovate la cel mai înalt nivel.
În sensul acesta am remarcat în diferitele intervenţii publice, de ieri sau şi de astăzi, faptul că foarte mulţi actori sociali şi politici subliniau ideea de a găsi un nou cadru legal pentru a reglementa ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi a cuplurilor necăsătorite, subliniind în acest sens ideea parteneriatului civil”,
a spus Victor Negrescu.
Acesta a subliniat că şi persoanele care au votat la referendumul pentru familie „au nevoie ca vocile lor să fie exprimate”. „Şi ieri, dacă e să fac referire la ce s-a întâmplat în weekend, au fost persoane care au mers, au votat, au avut opţiunile lor. Şi acele persoane au nevoie ca vocile lor să fie exprimate.
Şi, probabil, au exprimat o serie de temeri vizavi de globalizare, vizavi de ceea ce înseamnă evoluţiile din Uniunea Europeană şi la nivel global. Şi acele persoane au nevoie de un răspuns pentru a trece peste temeri şi a identifica acele soluţii care le pot da siguranţa că viitorul lor va fi unul mai bun, conform, de ce nu, şi viziunii lor despre România, despre Uniunea Europeană”,
a mai spus ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Papa Francisc spune că Diavolul este vinovat de diviziunea și scandalurile sexuale din interiorul Bisericii și cere ajutorul îngerilor
Diavolul este viu, este bine și muncește peste program pentru a submina Biserica Romano-Catolică, a spus papa Francisc, potrivit Reuters.
De fapt, Papa este convins că Satana este vinovat pentru criza abuzurilor sexuale și pentru divizarea din cadrul Bisericii și a cerut catolicilor din lume să spună o rugăciune specială în fiecare zi a lunii octombrie pentru a încerca să îl învingă.
Astfel, catolicii trebuie să își încheie rugăciunea cu o rugăciune către arhanghelul Mihail, care este menționat în Biblie ca lider al îngerilor împotriva lui Lucifer.
„Sfinte Mihail arhanghleul, apără-ne în luptă, fii ajutorul nostru împotriva răutății și curselor celui rău. Salvează-ne de la osanda veșnica”.

Papa Francisc

”(Biserica trebuie să fie) salvată de atacurile celui rău”, a spus papa Francisc într-un mesaj pe 29 septembrie.
De când a fost ales în 2013, Francisc a spus clar că el crede că diavolul este real.
Într-un document din aprilie despre sfințenie în lumea modernă, Francisc a menționat diavolul de peste 12 ori.
”Nu ar trebui să ne gândim la diavol ca la un mit, ca la o reprezentare, un simbol, o figură de stil sau o idee. Această greșeală ne va face să lăsăm garda jos, să devenim neglijenți și să ajungem și mai vulnerabili”, a scris într-un document.
Biserica a fost lovită de mai multe scandaluri sexuale, care au pornit fie din Germania, fie din Statele Unite, fie din Chile. S
candalurile au adâncit polarizarea dintre conservatorii și liberalii din interiorul Bisericii.
Francisc a folosit termenul de ”marele reclamant” pentru a-l descrie faptul că Diavolul, făcând referire la fostul ambasador al Vaticanului la Washington, Carlo Maria Viganò, care a ajuns să ceară demisia Papei Francisc.
Vigano l-a acuzat pe Francisc că a știut despre comportamentul imoral al cardinalului american Theodore McCarrick, dar nu a făcut nimic.
Monsenior Vigano susţine că i-a comunicat în scris în 2006 superiorului său de la Roma despre comportamentul lui McCarrick, sugerând „un tratament medical” la adresa acestuia.

COMENTARII

  1. Negrescu este un CURIST care urla ca cei 60% de curisti din parlamentul UE pentru ca nu si-a gasit inca o SULA de CAL MARE.
    La mai mare CURISTULE !!!! Sa urli si cand ai SULA in gura, findca ata-i refula la fetite, ca sa ne bucuram de fericirea ta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.