Saptamana politica 16 pe net

Saptamana politica 16 pe net

0 62

Cikalakacikicea, mi-am depus candidatura!
Nu comentez dreptul oricarui cetatean al Romaniei sa aleaga si sa fie ales. I-l garanteaza Constitutia. Constitutia Tarii, nu a candidatului, ca de-ar fi pe-asa, as icaleca pe-o sa si nu v-as mai istorisi povestea.
Sarim peste a fost odata, fiindca actiunea a fost sambata si pastram ca niciodata, fiindca e prima oara cand PSD isi plange soarta electorala: ooofff, viata mea! Face parte din strategie.
Avand la baza Legea Suprema, PSD regizeaza un horror electoral fara pereche. Zicandu-si ca daca Schwarzeneger se descurca in calitate de guvernator, ar putea si Adineger, pardon, Adi Minune, sau de Vito, de fapt Simionescu sa faca fata cu brio functiei de consilier local. Odata sculata ideea in cap, social-democratii au trecut la fapte. Sambata la Stefanesti, Gabriel Oprea, presedintele organizatiei Ilfov, l-a prezentat pe Adrian de Vito alegatorilor in extaz. N-am fost de fata, dar presupun ca Adi si-a prezentat atat sloganul “Cikalakacikicea, mi-am depus candidatura!”, cat si programul electoral “Am si bani, am si putere”. Si mai presupun ca Gabi Oprea a gesticulat cu latul palmei pe fesele colegelor, doar asa cere protocolul si va trebui faca fata! „Domnul Minune e apreciat de locuitori pentru ca s-a realizat profesional si financiar si e dreptul lui sa candideze, asa cum orice cetatean are acest drept. E membru al organizatiei PSD Stefanesti si e o personalitate in localitate. Orice om capabil, valoros, care e un exemplu pentru cetateni si are sanse sa cistige e bine venit sa candideze“, declara Oprea. Ce inseamna sa te pricepi!

Pe Elena Udrea o jeneaza Tariceanu. Ca barbat…
Ziceam ca e lucru mare sa te pricepi. Una dintre cele mai pricepute persoane din tara este Elena Udrea. Priceputa la barbati, da ea de inteles. Aflata in orasul operelor brancusiene, blonda de la Golden Blitz n-a vrut in ruptul capului sa se aseze la masa tacerii. Dimpotriva, ea a fost cat se poate de guresa, varsandu-si naduful pe primul ministru Calin Popescu Tariceanu. “Premierul Calin Popescu Tariceanu „este penibil si jenant si ca om politic, ?i ca barbat”, a rostit profesionista. Da n-am inteles, de ce jenant, i-a facut bataturi in talpi? Poate-o fi la figurat. Poate ca stie ea ce spune, ca inainte de a fi democrat liberala, a fost 100% liberala. Si poate ca nu i-a placut cand i-a bagat Tariceanu cota unica. E cam putin 16. Dar Bush este de alta parare. El il invidiaza pe Tariceanu, asa a spus la Bucuresti! Deci Tariceanu e un caz fericit. Ce parare are Elena despre “presedintele Norvegiei”?

Saptamana Modei electorale la Brasov
In Brasov, cuvantul de ordine a fost lansare. A fost un fel de Saptamana a modei electorale, unde partidele si-au expus lenjeria intima, anume conceputa pentru sedus alegatorii. Broderii de vorbe goale, siraguri de acuzatii la adresa adversarilor, desuuri impodobite cu cristale Swarovski si sloganuri Neagoe, toate accesorizate cu Mihai David, un must have al sezonului de primavara-vara electorala. Succesul nebun din alte judete, precum Iasi, Timis, Arad si Municipiul Bucuresti, in care se spune (verificati cu google) ca si-a construit un album penal impresionant il recomanda pe social-democratul David brasovenilor politics-addicted. Agatat in chip de breloc la bikini, el ar putea revolutiona desuurile politicii, sau dedesubturile, pe romaneste. Pacat ca il vor vrea doar cativa avizati, masele sunt mai putin receptive, se orienteaza spre pret-a-porter!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.