Sampania lui James Bond pe meniul Balului de Craciun Rotary!

Sampania lui James Bond pe meniul Balului de Craciun Rotary!

0 84

Evenimentul de sambata seara este dedicat strangerii de fonduri pentru dotarea a trei crese din Brasov cu mobilier si obiecte de stricta necesitate. In afara de sampania din care a baut agentul 007 in filmul Casino Royale, la bal se vor mai licita un costum de scena purtat de Radu Beligan, tablouri si o moneda de aur Franz Iozef.
Marele maestru Radu Beligan a donat doua costume care au o deosebita incarcatura sentimentala pentru domnia sa. Pe unul dintre ele le-a imbracat pe scena in piese in care a jucat si alaturi de regretatul Gheorghe Dinica.
Printre obiectele are se vor licita la bal se numara si un desen al lui Octav Bancila, o moneda de aur Franz Josef din secolul XIX si un tablou pictat de martirul brasovean Liviu Babes, donat de sotia artistului. Brasovenii cu dare de mana vor mai putea licita vinuri de colectie, obiecte de decor si bijuterii realizate de creatori autohtoni. Organizatorii spera sa stranga aproape 20.000 de euro pentru dotarea cu mobilier a trei crese – Cresa nr. 2 din cartierul Craiter, Cresa nr. 3 din Noua si Cresa nr. 4 din Astra. Biletul de intrare costa 350 de lei. Pana acum 170 de persoane au confirmat participarea la bal.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.