Sala Sporturilor din Brasov se inchide pentru lucrari de consolidare si reparatii

Sala Sporturilor din Brasov se inchide pentru lucrari de consolidare si reparatii

0 76

Lucurile incep sa se miste la Brasov, unde Sala Sporturilor intra de luni in renovare. Astfel incepand de luni 13.11.2011, Sala Sporturilor se inchide, urmand a fi redeschisa publicului si echipelor de handbal si baschet incepand cu jumatatea anului viitor.
In prima parte a anului viitor ar putea incepe si modernizarea si extinderea bazinului de inot de langa Sala Sporturilor.
Compania Nationala de Investitii a definitivat procedura de achizitie a lucrarilor, iar castigatorul licitatiei se va apuca de treaba chiar de astazi.

„Cautam o solutie pentru desfasurarea antrenamentelor, in special ale echipei de handbal, si a competitiilor din programul sportiv in perioada efectuarii lucrarilor. Am discutat si cu directorul Directiei Sport si Tineret a primariei, Emilian Cernica, si, cel mai probabil, acestea se vor desfasura in sala de sport a Scolii Generale nr. 11, care are dotarile necesare”, a declarat viceprimarul Adrian Szabo.

Este important de stiut ca actuala Sala a Sporturilor din Brasov a fost construita in anul 1978, iar pana in prezent a fost consolidata doar o singura data in anii 1986-1987.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.