Safra Catz la Bucuresti! Locul 12 în topul celor mai puternice femei...

Safra Catz la Bucuresti! Locul 12 în topul celor mai puternice femei din lume!!

0 364

Doamna Safra Catz, una dintre cele mai puternice femei din lume, CEO Oracle, a venit la Bucureşti să fie alături de familiile îndoliate şi de victimele tragediei de la clubul Colectiv.
Prezenţa sa aici a fost dezvăluită de Sorin Mîndruţescu, country leader al companiei. Acesta a spus că mai mulţi angajaţi ai Oracle România şi-au pierdut viaţa sau sunt spitalizaţi în urma incendiului.
Doamna
Safra Catz, CEO Oracle a sosit în acest week-end în România pentru a oferi sprijin familiilor îndoliate şi prietenilor, precum şi celor care depun eforturi pentru salvarea şi ajutorarea victimelor.
În această perioadă dificilă, Oracle va oferi tot suportul celor afectaţi de această cumplită tragedie”,„Dorim să exprimam durerea profundă şi sinceră în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt îndreptate către toate familiile şi toţi cei afectaţi, o parte dintre victimele şi răniţii acestei tragedii fiind angajaţi Oracle România”, a  declarat conducerea Oracle.
Angajaţii multinaţionalei susţin că în urma tragediei din Colectiv trei colegi de-ai lor şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi. Conform publicaţiei Fortune, Safra Catz se află pe locul 12 în topul celor mai puternice femei din lume. Oracle Corporation este o companie multinaţională din industria IT, specializată în conceperea şi comercializarea de componente hardware şi de soluţii pentru companii şi organizaţii.
„Doresc să exprim durerea mea profundă şi sinceră în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt îndreptate către toate familiile şi toţi cei afectaţi, o parte dintre victimele şi răniţii acestei tragedii fiind angajaţi Oracle România”, a mai declarat Mîndruţescu.
Compania se situeaza pe locul 3 la nivel global, după Microsoft şi IBM.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.