S-a dus si Saftoiu!

S-a dus si Saftoiu!

0 92

La drum de seara, o singura stire a blocat scroll-ul televiziunilor! Repetata la fiecare buletin de stiri, pe undele radio, lansata de agentii de presa si de doua cotidiane centrale, ea a facut ocolul Romaniei: Adriana Saftoiu a demisionat!


Cel mai vechi, cel mai fidel, cel mai protector dintre toti consilierii prezidentiali, adica Adriana Saftoiu, il paraseste si ea pe Traian Basescu.


Din cate s-a observat, in ultima vreme, colaborarea d.nei Saftoiu cu seful statului


“scartia”. ?Fapt din ce in ce mai vizibil pentru multa lume. Au fost puse multe intrebari legate de faptul ca purtatorul de cuvant nici nu l-a mai insotit pe presedinte in vizita oficiala la Luxembourg sau la Berlin (manifestare prilejuita de marcarea a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, act de nastere a UE). Stirea este confirmata de surse neoficiale, atat de la Palatul Cotroceni cat si de la nivelul Partidului Democrat.


Desi a fost o gafa, semnalul dat de Claugiu Saftoiu, demisionat de la conducerea SIE, (de altfel primul gest responsabil, la un asemenea ?nivel, in toata perioada postdecembrista) nu putea fi izolat, fiind urmat sotia sa, purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu.


Daca tinem cont si de ultima interventie televizata a deputatului de Brasov, Constantin Nita, membru in comisia parlamentara de control a serviciilor, care cam stangaci, incerca sa-i ia apararea, colegial bineanteles, ?prea proaspatului demisionar SIE – Claudiu Saftoiu, o veche idee se contureaza. Plecarea consilierilor de langa presedinte face parte dintr-o miscare programata de izolare a lui Traian Basescu.


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.