S-a confirmat: Cancescu vizeaza al treilea mandat in fruntea judetului

S-a confirmat: Cancescu vizeaza al treilea mandat in fruntea judetului

0 105

Vineri, liberalii si-au anuntat candidatul la sefia Consiliului Judetean. Cum era de asteptat, acesta a fost ales in persoana lui Aristotel Cancescu, care, daca va fi ales, va ocupa postul pentru al treilea mandat.
La eveniment au participat membrii organizatiei brasovene a PNL, membri marcanti din conducerea centrala a partidului respectiv Ministrul transporturilor Ludovic Orban, deputatul Dan Radu Rusanu, fostul Ministru al apararii Teodor Atanasiu, deputatul Crin Antonescu, precum invitati printre care candidatul independent la Primaria Brasov, Vasile Bran.
Lansarea lui Aristotel Cancescu a inceput cu proiectia unui film biografic al Presedintelui CJ, precum si realizarile acestuia in mandatul care urmeaza sa se incheie.
„Acum patru ani am facut patru promisiuni brasovenilor. Am promis ca Brasovul va incerca sa ajunga primul oras turistic al tarii. La acest moment suntem pe locul al doilea la numarul de turisti, dupa Constanta, iar unul din elementele care au dus la o crestere importanta a numarului de turisti care au venit la Brasov il reprezinta refacerea monumentelor istorice. O alta promisiune a fost aeroportul, iar in acest an va incepe constructia, urmand ca in 2010 sa avem acest obiectiv gata”, a declarat Aristotel Cancescu la finalul proiectiei. De asemenea, Cancescu a mintit si de gradul ridicat de absorbtie a fondurilor europene din judet, plsand Brasovul pe locul trei in tara la nivelul finantarilor nerambursabile atrase. Presedintele CJ a mai amintit de reparatiile la drumurile judetene, precizand ca pana la 1 iunie se vor finaliza lucrarile.
Pe langa candidatul la presedintia Consiliului Judetean, au mai fost lansati, dupa cum se anuntase, candidatii pentru functia de primar in 13 localitati din judete, care nu fusesera inca stabiliti acum doua luni cand a avut loc lansarea majoritatii candidatilor liberali. Cei 13 sunt dupa cum urmeaza: Adrian Gheorghe la Codlea, Alexandru Lupu la Victoria, Ioan Mezaros la Harseni, Bogdan Milian la Mandra, Marian Batea la Fundata, Nistor Boriceanu la Maierus, Liviu Stelea la Prejmer, Silviu Burlan la Recea, Alexandru Ionescu la Vama Buzaului,
Marian Bancila la Ucea, Nicolae Greavu la Lisa si Ion Barbatai la Jibert.
Pentru Municipiul Brasov nu au fost inca anuntat candidatul, acesta urmand a fi ales de catre Delegatia Permanenta a PNL dintre actualul viceprimar Gabriel Andronache si senatorul Carmen Tanasescu, fost Inspector Scolar General Judetean la Brasov.
Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.