Rulmentul s-a dezintegrat in Rusia

Rulmentul s-a dezintegrat in Rusia

0 101

Echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov, a pierdut categoric cu scorul de 18-35, meciul din mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei EHF, impotriva formatiei de prima liga din Rusia, Zvezda Zvenigorod.

Toate componentele echipei inclusiv staff-ul tehnic, nu vor uita atat de usor numele acestei echipe care a facut practic instructie cu brasovencele.
S-a vazut clar cat de departe suntem de handbalul adevarat care se joaca astazi. Rusoaicele au dat dovada de un adevarat profesionalism, dand cu brasovencele de pamant de fiecare data cand au avut ocazia, dovada ca dupa sapte minute ele conduceau cu 5-0.
De diferenta mare dintre cele doua formatii si-a dat seama si finantatorul clubului, Teodor Florescu, care a afirmat la sfarsitul paridei: „E diferenta dintre handbalul din Romania si ceea ce se joaca la nivel inalt. Pana si programul este facut in bataie de joc”.
Cele mai bune marcatoare: Polenova, Andriusina si Sipilova – cate 5 goluri (de la gazde), Barcan si Vizitiu – cate 4 goluri (de la Rulmentul).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.