Preşedintele secţiei de handbal a clubului Corona, Ioan Preda a declarat că în acest moment este mulţumit de faptul că echipa reuşit să câştige două dintre cele patru partide din care vor să obţină maxim de puncte, dar că are aşteptări mai mari în privinţa jocului. ,,În acest moment, din punct de vedere al rezultatelor, fetele sunt în grafic cu ceea ce le-am transmis după eşecul de la Cluj, şi anume 12 puncte în cele patru partide, cu HCM Roman, SCM Craiova, CSM Ploieşti şi CSM Unirea Slobozia. Am câştigat deja două meciuri şi aşteptăm victoria şi în celelalte două care urmează. Trebuie să punctăm însă, că rezultatele ne mulţumesc, dar aşteptăm mult mai mult de la jocul echipei. Încă nu suntem acolo unde ne dorim să fim, dar avem încredere că de la meci la meci lucrurile vor sta mai bine. Trebuie să avem răbdare ca relaţiile de joc să devină mai bune, dar în acelaşi timp trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu pierde puncte importante„.

Oficialul Coronei a mai adăugat că este conştient că cele două meciuri cu CSM Ploieşti şi CSM Unirea Slobozia nu vor fi uşoare, dar are mare încredere că jucătoarele vor da totul în teren pentru victorie. ,,Ne aşteaptă încă două meciuri grele în următoarele etape, pentru că atât Ploieştiul cât şi Unirea Slobozia sunt echipe din prima parte a clasamentului, cu loturi puternice, care se vor bate pentru locurile de cupe europene. Însă, aşa cum am mai spus, vrem să obţinem maximul de puncte până la întâlnirea cu CSM Bucureşti, pentru a ne putea respecta obiectivul propus pe termen scurt„.

Ioan Preda a subliniat că indiferent de situaţie, echipa de handbal Corona nu trebuie să renunţe la promovarea junioarelor în Liga Naţională. ,,Evident că ne dorim să evităm orice pas greşit, dar cu toate acestea nu vom renunţa la proiectul nostru de a promova la echipa mare, junioarele crescute în pepiniera proprie. Mă bucur că la Craiova a intrat foarte bine Daciana Hosu care a jucat o mare parte din repriza a doua, la fel şi Ana Maria Berbece – care a înscris de trei ori, şi Cristina Creţu a avut o prestaţie bună, dar cel mai tare m-a bucurat să văd că în anumite momente ale jocului Corona a avut în teren trei junioare şi cu toate acestea a câştigat meciul. Asta ne dă speranţe că acest proiect în care grupele de junioare ocupă un rol extrem de important, dă roade şi din acest motiv sperăm ca şi vineri, în jocul cu CSM Ploieşti să vedem şi alte junioare în teren„.

Proximul meci al echipei Corona în campionat, va fi unul de foc : vineri de la ora 19,45, în sala sporturilor din Braşov, cu CSM Ploieşti, în cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.