Romania vrea cel putin doua medalii la Campionatele Europene de judo

Romania vrea cel putin doua medalii la Campionatele Europene de judo

0 105

Eduard Doandes presedintele Federatiei Romane de Judo, a declarat ca doreste o medalie de aur pentru delegatia tarii noastre la Europenele de la Istanbul, care vor debuta joi.

Romania vizeaza o medalie la feminin si una la masculin, la Europenele de la Istanbul „In ceea ce priveste Campionatele Europene, ma gandesc la o medalie de aur”, a afirmat Doandes.

„Ca si la celelalte competitii, vrem rezultate cat mai bune pentru sportivii nostri. Ceea ce-mi doresc eu este sa repetam performanta din 2010, cand am obtinut locul 1 intre federatiile din Romania la numarul de medalii castigate pe plan international”, a subliniat Doandes.

La randul sau, Ion Pandele, secretarul general FRJ, a precizat ca la CE din Turcia (21-24 aprilie), care se disputa individual si pe echipe, obiectivul delegatiei noastre este castigarea unei medalii si a unui loc 5, atat la fete, cat si la baieti.

Romania va participa cu o delegatie de 14 sportivi, sase la feminin si opt la masculin, printre care si campioanele europene en titre Alina Dumitru si Corina Caprioriu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.